Monster Q47MS-16F41 Sıcaklık Değerleri

adezyon

Megapat
Makaleler
20
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Monster notebook'a sahibim. Isı değerlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Pubg için ısı değerleri bana yüksek geldi. Sistem özellikleri ve ısı değerleri aşağıdadır. Termal macunları yeniledim fakat sonuç aynı. Değerler sizce normal mi ? Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.

Sistem Özellikleri:
  • İşlemci : İ7 4700MQ
  • Ekran Kartı : GTX 770M
  • Ram : 16 Gb 2x8
  • HDD : 1 TB 7200 Rpm

Pubg Isı Değerleri : (Orta ayarlar) 55-60 Fps

• Cpu : 80-90
  • Gpu : 80-85
Gta 5 Isı Değerleri : (Ultra) 60 FPS
  • Cpu : 70-75
  • Gpu : 65-75
Stres Testi (Aida64)
  • Boşta : 45-55
  • Yükte : 85-90

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerlerde bir anormallik var evet. Teknik servise danışmanızı öneririm onun dışında hava çıkışlarını bir kontrol edin ya da ekstradan bir soğutucu kullanın.

Hava çıkışlarında bir sorun yok. Kontrol sağladım. GTA5 için değerler normal fakat Pubg için yüksek. Notebook artık yoruldu mu acaba :)

Güç seçeneklerine gir, kullandığın güç planınının yanındaki ''Plan ayarlarını değiştir'' kısmına tıkla sonra ''Gelişmiş güç ayarlarını değiştir'' kısmına tıkla sonra oradan kullandığın güç planını seç. Seçtikten sonra ''İşlemci güç yönetimi''ne gel, orada ''Sistem soğutma ilkesini pilde ve prizde ''Etkin'' yap. Sonra En düşük işlemci durumunu %20, en yüksek işlemci durumunu %80 yap pilde ve prizde. Oyun sırasında veya sıcaklık hissettiğinde turbo fanı aç. Bu adımları izlediğinde bir çözüme ulaşırsın biraz olsun. Değişiklik olursa yazarsın :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı