Msi Ge60 Mı Monster Q47MS-16F41 Mi?

medicci

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben ekim ayında msi ge60 bir laptop almıştım anakart arızası yüzünden servise gönderdim ve tam 1.5 ay sonra bana değişim raporu verdiler. Bende aldığım firmadan değiştirilmesini istedim fakat ellerinde aynı seri olmadığı için para iadesi yapıcaklar. Yarın iade edilicek para 3300 Tl. Sizce bu parayla yine aynı özellikteki;

MSI GE60 2OE-293XTR i7-4700MQ 2.4GHz 8GB 128GB SSD+1TB 7200rpm 2GB GTX765M 15.6" FreeDOS Notebook | hızlıal.com
bu laptobu mu alsam yoksa;
MONSTER® Q47MS-16F41 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" MS-16F4

bunu mu alsam?

Forumda monsterin bu modelini kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Soğutma performansı ve hoparlör ses kalitesi benim için önemli. Msi laptopta soğutma performans açısından sıkıntı yaratmıyodu fakat laptopun bir kısmı baya ısınıyodu ve karşısında oturan insanı terletiyordu. Monsterin kasası gt70 kasası olduğunu söylüyolar bu da doğru mudur ? Bu arada monster 3600 tl msi 3300 tl.

Ve Msi ssd ile monster ssdsiz geliyor.

Ayrıca yarın yine garantilik bir işin olduğu zaman hangi markadan nasıl bir verim alabileceğini de bu hesaplamaya katarak karar ver.

Beni ikisi arasında msi'ı tercih ederdim.

Ve Msi ssd ile monster ssdsiz geliyor.

Ayrıca yarın yine garantilik bir işin olduğu zaman hangi markadan nasıl bir verim alabileceğini de bu hesaplamaya katarak karar ver.

Beni ikisi arasında msi'ı tercih ederdim.

Valla garanti açısından bence msin çok bi + sı yok bilgisayarı 1.5 ay önce garantiye verdim. sonuçta paramı iade ettiler ama 1.5 aydır laptopum yoktu yani. Monsteri düşünmemdeki en büyük neden 765m nin şu an için yeterli ama 1 sene sonrası için ortalama bir kart olucak olması 770m biraz daha iyi götürür gibi. Monsterdeki kafamdaki sorular kasa kalitesi soğutma performansı ve ses performansı.

HoparlörEntegre 2+1 Adet Hoparlör
Hoperlör SistemiHigh Definition (HD) Hoperlör ve Subwoofer
Ses SistemiSOUND BLASTER™ Cinema
Ses ÖzelliğiHigh Definition (HD) Ses, Realtek ALC888S

Bu bağlamda gayet iyi bir ses kalitesi var.

Soğumaya gelecek olursak Gt60 la neredeyse aynı kasaya sahip, kalın bir yapıya sahip olması ve Cooler Bost 2 teknolojisine sahip olması sayesinde kolay kolay ısınacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı