Monster Notbook... Kesinlikle monster notbooktan uzak durun, paranızı çöpe atmayın. Çok pişman olursunz bir okuyun ya :=) Yazdık o kadar .
Neden Mi?
1. Ben 3.400 TL'den 2400 TL'ye düştüğü için tuzağa düştüm. Türk milletinin genel huyudur, indirim varsa hemen alma duygusu türer. Öncelikle ben Performans Notbook almak için niyet ettim. Yanlız fiyattaki indirimin söz konusu olması için 2 ay ön ödeme yapmanız gerekiyor. Tamam dedik bekleriz. Eylül'ün 7'sinde parayı nakit bir şekilde elden verdik, faturamızı aldık.
Kasımın 7'sinde Teslimat yazan bilgisayarı Kasımın 16'sına ertelediler. İlk yorumum tamam ya olur böyle. Kasımın 16'sı oldu arayan soran yok. Aradık, aralığın 5-8 arası dediler. Neyse dedik zaten vizeler var, hayırlısı. Aralığın 5'i geldi arayan soran yok. Dedik yine arayalım. Aradık, cevap: "Beyfendi şu an laptopunz aralıgın 24'ünde elinizde gözüküyor" bu sefer ben biraz gerildim, sesimi yükselttim. Cevap: Beyfendi sakin olun bu sefer %100 gelecek. Aralığın 24'ü aradık. 26 Aralık ile 2 Ocak arası gelecek laptopunz. Gümrükte sorun çıktı, malları çekemiyoruz. Bu arada sürekli de yok her gün için 6.5 TL tazminat veriyoruz. Halbuki oraya da gelecem.
Tamam dedik neyse, 2 Ocak oldu aradık 6 Ocak dediler. Bu sefer de finallere denk geldi. Dedik dur bakalım bizi velet sandılar 1-2 büyük sokalım devreye. Lan onlar aradı, gene aynı hikaye. Adamlarda surat ayakkabı köselesi. İşte sonuç dediler olum 6 Ocak'ta laptop geliyormuş garanti. Tamam dedik. Bugün 12 ocak
. İnternet sitesinde Şubatın 15'ine ertelendiğini paylaştılar. Kasımın 7'sinde verecekleri notbooku şubatın 15'ine erteliyorlar. Bu nedir arkadaş.
2. İşte eş dost akrabaya rezil oldunz diyor. Bi de ben parayı nakit verince daha da koydu. Gerçi taksitle alanlar da halen taksidini ödüyor laptop yok
. Hocam diyorlar iptal ettirin, paranızla rezil olmayın. Eee, tamam dedik. Bi baktık adamlar 2-3 kişi hep aynı cevap "parayı ancak ahirette alırsınz." İptal da ettiremiyoruz, adamlar kimbilir kaç gün daha bekletecekler
3. 1 defa arayıp efendim kusura bakmayın laptopunuzun tarihini ileri bi tarihe aldık diye aramadılar. 1 defa aramadılar ya.
4. Eğer ben Şubat'a kadar beklersem 600 küsür lira tazminat alacam diye sevinirken. Açıklama yaptılar, tazminat nakit değil laptop uzeriinde upgrade şeklinde oluyormuş. Hocam bu laptopu bu kadar erteleyen adam upgrade için 1 ay kesin parça bekletir. Garanti gümrükte kalır o parça :=)
Sonuç olarak: Müşteri memnuniyeti 0.
Sonu gelmez ertelemeler.
Ne arayan ne soran var?
5-6 ay laptop bekleyecekseniz buyrun alın. Bu arada halen bekliyorum, bekleyeceksiniz dedim de belki de alamayabilirsinz. Benden tavsiye, siz de bir MONSTERZEDE haline gelmeyin
Uzak durun.