Monster rezaleti

Geçmiş olsun dostum. Ben de zamanında Monster almaya niyetlenmiştim, forumlardaki kötü yorumları okuduktan sonra üstüne biraz daha koyup MSI aldım; iyi ki almışım. 1.5 yıla girdim neredeyse, tek bir sıkıntısı yok. Ne demişler; "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim."

Burada üstüne değindiğim konu senin başına geldiği diye herkesin başına gelecek değil. Bu yüzden dolayı firmayı kötü göstermen doğru bir davranış değil diyorum. Seninde mağduriyetin var onu da anlıyorum. Benim de başıma farklı firmalarda bu tarz sorunlar geldi. Tüketici haklarına gidebilirsin sonuna kadar hakkın sonuçta para veriyorsun.
2 Gün önce tekrar laptop aldım Monster 13.000 TL'ye. Çıkarken dedikleri şey şu herhangi bir sıkıntı olursa direkt değişim yaparız.(Kullanıcı kaynaklı sorunlar hariç) o kadar da bahsettiğin gibi kötü bir teknik servis ya da müşteri hizmetlerinin olduğunu sanmıyorum. Dedikleri gibi detaylı bir rapor alırsan daha iyi olur. Kullanıcı kaynaklı bir hatadan dolayı o kadar fiyat çıkartmış olabilirler.
Bana batan bir şey yok ama belli ki sana fazla dokunmuş bir şeyler. Geçmiş olsun iyi günler.

Hocam 6 sayfa yorum yapılmış konu konuşulmuş burada madem ki niyetiniz yararlı bir yorum yapmak lütfen okuyunuz. Zira servisin söylediğini birebir tekrardan aktarıyorum “ anakartın üzerinde bulunduğu chipler aşırı ısınma kaynaklı hasar almış, fakat kullanıcı böyle bir duruma olanak sağlayamaz.” Dolayısıyla bana kullanıcı hatası değil denildikten sonra pişkin bir vaziyette hiçbir şekilde yardımcı olmuyorsan bu bir hata değildir ama bundan sonra hiçbir zaman tercih sebebim olmayacaktır. Ben yalnızca yaşadığım sorunu ve karşınılan üslübu anlatıyorum. Talep edilen para umrumda değil bana 500 lira dahi denilseydi benim hatamdan kaynaklı bir durum mu diye sorduğum takdirde değil cevabından sonra firmanın sana yardımcı olması, en azından güzel bir üslupla konuşması şart. Nasıl başta size dediği gibi iyimser kedicik gibi davranıyorsa malını sattıktan sonra bir sorun teşkil eden durumda da aynı tutumu sağlamalı. Bunların izlediği politika ise köprüyü geçene kadar ayıya dayı.

Başkan ilginç bir şekilde yakıştıramadım Monster markasına bunları ancak 5 senedir Abra A5 V1 kullanmaktayım hiçbir sorun yok şükür iki kere ücretsiz bakıma gönderdim ilk aldığım zamanda da sırt çantasının fermuarı bozuk gelmişti yenisini göndermişlerdi internette gördüğüm videolarda da garantisi bitmesine rağmen yardımcı oluyorlar diye biliyorum ama ayıp etmişler sana çok kullanıcı hatasıyla çok alakasız anlattığınız durum.

Başkan ilginç bir şekilde yakıştıramadım Monster markasına bunları ancak 5 senedir Abra A5 V1 kullanmaktayım hiçbir sorun yok şükür iki kere ücretsiz bakıma gönderdim ilk aldığım zamanda da sırt çantasının fermuarı bozuk gelmişti yenisini göndermişlerdi internette gördüğüm videolarda da garantisi bitmesine rağmen yardımcı oluyorlar diye biliyorum ama ayıp etmişler sana çok kullanıcı hatasıyla çok alakasız anlattığınız durum.

Belkide çalışan arkadaşın ters zamanına denk geldik bilemiyorum :) umarım sizde bir sıkıntı çıkarmaz kullandığınız sürece. Bizdede hayırlısı bakalım tüketici haklarının vereceği cevaba göre en kötü anakartı tamir ettirmeyi deniyeceğiz.

Bir insan neden Monster bir laptop alır. Piyasada o kadar kaliteli markalar varken?
MSI, ASUS, Lenovo bunlara yönelin.

MSI için bir şey diyemem kullanmadığım için ama diğer markaların servisleri kusursuz mu sanıyorsunuz anlamadım. Konudaki şikayet ürün kalitesizliğinden çok servis kalitesizliği ASUS gibi mahalle bilgisayarcısından farksız serviste ürün çalan ya da Lenovo gibi 3 haftada bir parça değişimi yapamayan servisleri olan markaları mı tavsiye ediyorsunuz? Internette az araştırsanız neredeyse tonla şikayet kaynıyor, sırf aldığınız 1 ürün hoşunuza gitti diye ya da marka popüler diye burada önermek ağır saçmalık.

MSI için bir şey diyemem kullanmadığım için ama diğer markaların servisleri kusursuz mu sanıyorsunuz anlamadım. Konudaki şikayet ürün kalitesizliğinden çok servis kalitesizliği ASUS gibi mahalle bilgisayarcısından farksız serviste ürün çalan ya da Lenovo gibi 3 haftada bir parça değişimi yapamayan servisleri olan markaları mı tavsiye ediyorsunuz? Internette az araştırsanız neredeyse tonla şikayet kaynıyor, sırf aldığınız 1 ürün hoşunuza gitti diye ya da marka popüler diye burada önermek ağır saçmalık.

Şu zamandaki kurun yükselmesi sebebiyle monsterında fiyatları tavan yapmasından ötürü tercih edilmesine ben anlam veremiyorum. Arkadaşın bahsettiği kasa kalitesi olarak Monster'dan çok önde kesinlikle fiyat performans olarak şu zamanda değerlendirirsek Monster bu markalardan bile pahalıya satıyor denilebilir adeta gerçekten şaşırmamak elde değil. Şöyle bir şey var ben 2 sene önceki çıkarttıkları kasa kalitesini baz alarak yorum yapıyorum şu an muazzam bir değişiklik gösterdilerse bilemem ama fiyatta muazzam değişiklikler gözlenirken aynısını kalitede de yükseltmeleri gerekir. Servis olarak dediğiniz gibi her markada problemler yaşayanlar olmuştur illaki nitekim monsterıda kimi övüyor servisini haklı olarak iyi ilgiden ötürü kimisi ise benim gibi hiç memnun değil. Ama bir kesinlik vardır ki Monster'ın kalitesini bir kenara alırsak servisi ilk zamanlarda gerçekten kaliteyi insanlara es geçtirecek kadar ilgiliydi ama şu an eser yok.

Şu monster vs. gibi dizüstü bilgisayarlara para verip alan insanları görünce kalbim sıkışıyor ölecek gibi oluyorum abi. Ne diyelim, geçmiş olsun diyelim.

Monster markası bildiğim kadarı ile tayvandaki clevo markasından laptop getirip marka basıp satmaktadır. umut ediyorum sorununuzu çözebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı