Monster rezaleti

Monster Abra A5 v13.1 2 yıl oldu daha hiç garantiye vermedim hiç sıkıntısı yok bence kullanışlı.

Bende v11.1.1 modeli var. Kullandıkları touchpad bile win10 ile uyumlu değil. Umarım sıkıntısız kullanırsınız ama bunca zaman garantiye götürmemiş olmanız ilginç. Kendiniz mi Fanlarını temizleyip termal macunu yeniliyorsunuz?

Bende v11.1.1 modeli var. Kullandıkları touchpad bile Windows 10 ile uyumlu değil. Umarım sıkıntısız kullanırsınız ama bunca zaman garantiye götürmemiş olmanız ilginç. Kendiniz mi fanlarını temizleyip termal macunu yeniliyorsunuz?

Ben hiç daha temizlemedim ama yazın temizleyeceğim ve touchpad düzeltilebiliyor bende de ilk çalışmadı yanında fare verdiler o da hala çalışıyor.

Ben hiç daha temizlemedim ama yazın temizleyeceğim ve touchpad düzeltilebiliyor bende de ilk çalışmadı yanında fare verdiler o da hala çalışıyor.

Bunca zaman temizlememiş olmanız ya laptopu kullanmadığınız yani normal seviyede bile kullanmadığınız ya da konudan anlamadığınızı gösteriyor bence. Monster bile 6 ayda bir termal macunu değiştirmek ve ya fanları temizlemek için çağırıyor çünkü.

@Enterprise_1071 Biz bu laptopları kişisel işlerimizi görsün, oyun oynayalım, film izliyelim diye mi alıyoruz. Bakımını yapmak için mi? Her 6 ayda içini açıp termal macunu değiştirip temizliyeceksek vay halimize. Gülünç bir durum. Benim Toshiba laptopum var 4 yıl oldu yeni temizledim. Gıcır gıcır şu an.

@Enterprise_1071 Biz bu laptopları kişisel işlerimizi görsün, oyun oynayalım, film izliyelim diye mi alıyoruz. Bakımını yapmak için mi? Her 6 ayda içini açıp termal macunu değiştirip temizliyeceksek vay halimize. Gülünç bir durum. Benim Toshiba laptopum var 4 yıl oldu yeni temizledim. Gıcır gıcır şu an.

Performans laptopları aşırı ısındığı için böyle oluyor çünkü ucuz olmaları için dandik bir plastik kullanılıyor ve aerodinamik mi denir nedenirse işte dikkat edilmiyor. Soğumuyor laptoplar. 2 3 kez fanı değişti.

@Enterprise_1071 kendin diyorsun bu düşük kalite malzemeler hep Monster'da var. Gamer laptopu olan tanıdıklarım var rahat rahat oynuyor oyununu kasmadan fanı değiştirmek zorunda kalmadan. Monster kullanan tanıdıklarımın çoğunun PC'si 2 yılda bozuldu.

Son düzenleme:
@Enterprise_1071 kendin diyorsun bu düşük kalite malzemeler hep Monster'da var. Gamer laptopu olan tanıdıklarım var rahat rahat oynuyor oyununu kasmadan fanı değiştirmek zorunda kalmadan. Monster kullanan tanıdıklarımın çoğunun PC'si 2 yılda bozuldu.
Alan alır ben karışmıyorum. Siz 2 yıl bile dayanamayan PC almak istiyorsanız tutan yok zaten. Fiyatları muadilleri kadar (hatta bazen daha fazla) zaten.

Anlamadım arkadaşım ne diyorsun? Sorunlu diyorum almayın diyorum bana niye agresif konuşuyosun? Ne tutması tutabiliyosan tut gel. Laptopu 8 kez garantiye verdim diyorum niye bir daha bu markayı alayım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı