TeknoHe
Decipat
- Makaleler
- 1
Evet riskli. O derece artık kendini kapatması gerek.
Zaten o dereceden sonra işlemciyi boş ver kasayı kurtarsın yeterlidir.
Evet riskli. O derece artık kendini kapatması gerek.
Cidden öyle, iyi mi kötü mü ben de karar veremedim. Ancak kasasının kötü olduğu su götürmez bir gerçek, bir yandan da fiyatına göre verdiği özellikler iyi.Hayatımda gördüğüm en garip marka. Öveni ve söveni %50 ‘ye %50 oranında. Önersek mi önermesek mi ben de anlamadım.
Benim arkadaşımın Monster laptop ‘u GPU 70 dereceyi, CPU ‘su 80 dereceyi yük altında iken geçmiyor.
Aynen öyle.Ben de ilk kez böyle bir şey yaşadım ve bilgisayar şu an elimde servisten geldi.Hemen oyuna girip sıcaklıklara bakıyorum...Cidden öyle, iyi mi kötü mü ben de karar veremedim. Ancak kasasının kötü olduğu su götürmez bir gerçek, bir yandan da fiyatına göre verdiği özellikler iyi.
Ayrıca ömrü kısalır mı bu sıcaklıklarda? Macun yeniledikten sonra 85'e düşüyormuş.
Onlar ücretsiz değişiyorlar.Oyundaki sıcaklık değerleri şu an 84 derece civarı riskli değildir umarım.Uzun süre laptop kullandım her mart-Nisan ayında macun yeniledim. Macun yenilemek hem içini temizlediğin hem macunu değiştirdiğin için sıcaklığı etkiliyor. Daha az ısınan parçaların ömrü artıyor. Macun kullanırken ucuza kaçma. Fakat unutmaman gereken nokta ürünün garantisi devam ediyorsa servisi arayıp macun değiştirmenin garantiye etkisini sor. Gerekirse yolla onlar değiştirsin.
Onlar ücretsiz değişiyorlar. Oyundaki sıcaklık değerleri şu an 84 derece civarı riskli değildir umarım.
DOWNLOADING CPU-Z_1.94-EN.EXE | CPUID buradan indiriyorum bilgisayrım zarar görmez değil mi?CPU-Z programında stres testine sokup, 10 dakika teste tabi tutup işlemcinin maksimum kaç dereceye çıktığını yazabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.