Monster Rezilliği

Merhaba, öncelikle sizin bilgisayar aldığınız marka Monster, ASUS değil. Bu laptoplarda soğutma farkı olduğu için arkadaşınızın bilgisayarı daha serin çalışıyor olabilir. Keşke internette araştırma yaparak alacağınız modele karar verseydiniz... Çünkü Monster'ın kaliteli ve fazla ısınmayan modelleri de vardır. Ama size önerim ayrı bir laptop soğutucusu almanız. Eminim arada sıcaklık farkı oluşur. İyi günler...

Hayatımda gördüğüm en garip marka. Öveni ve söveni %50 ‘ye %50 oranında. Önersek mi önermesek mi ben de anlamadım.

Benim arkadaşımın Monster laptop ‘u GPU 70 dereceyi, CPU ‘su 80 dereceyi yük altında iken geçmiyor.
Cidden öyle, iyi mi kötü mü ben de karar veremedim. Ancak kasasının kötü olduğu su götürmez bir gerçek, bir yandan da fiyatına göre verdiği özellikler iyi.

Cidden öyle, iyi mi kötü mü ben de karar veremedim. Ancak kasasının kötü olduğu su götürmez bir gerçek, bir yandan da fiyatına göre verdiği özellikler iyi.
Aynen öyle.Ben de ilk kez böyle bir şey yaşadım ve bilgisayar şu an elimde servisten geldi.Hemen oyuna girip sıcaklıklara bakıyorum...

Ayrıca ömrü kısalır mı bu sıcaklıklarda? Macun yeniledikten sonra 85'e düşüyormuş.

Uzun süre laptop kullandım her mart-Nisan ayında macun yeniledim. Macun yenilemek hem içini temizlediğin hem macunu değiştirdiğin için sıcaklığı etkiliyor. Daha az ısınan parçaların ömrü artıyor. Macun kullanırken ucuza kaçma. Fakat unutmaman gereken nokta ürünün garantisi devam ediyorsa servisi arayıp macun değiştirmenin garantiye etkisini sor. Gerekirse yolla onlar değiştirsin.

Uzun süre laptop kullandım her mart-Nisan ayında macun yeniledim. Macun yenilemek hem içini temizlediğin hem macunu değiştirdiğin için sıcaklığı etkiliyor. Daha az ısınan parçaların ömrü artıyor. Macun kullanırken ucuza kaçma. Fakat unutmaman gereken nokta ürünün garantisi devam ediyorsa servisi arayıp macun değiştirmenin garantiye etkisini sor. Gerekirse yolla onlar değiştirsin.
Onlar ücretsiz değişiyorlar.Oyundaki sıcaklık değerleri şu an 84 derece civarı riskli değildir umarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı