Merhaba arkadaşlar ortalama 2-3 yıl önce aldığım sony vaio vpcf23l1e dizüstü bilgisayarı 07.07.2014 tarihinde mersinden hataya, fan bakımı ve format için göndermiştim bilgisayar geldiğinde üst kasanın sol alt tarafında yamukluk vardı.Ve sd kart yuvasının yay sistemi bozulmuştu yani kartı takınca bir daha çıkartamıyor dum.Hataydaki sony bayisini aradığımızda ise bize gönderin dediler ve gönderdik.Ardılar ve bize sd kart yuvasını değiştirdiklerini söylediler fakat kasanın bütün masrafı(520 tl) bize kalır dedi adam ve bize bir yıl garanti verdi istediğimizde adam değiştiricekti.Bilgisayarı geri yolladı eve geldim bilgisayarı açtım ve ekranın sol alt köşesinden başlayan 2 tane kocaman çizik gibi bir şey.Aradık kendilerinin yapmadıklarını söylediler sonra bir süre konuştuktan sonra adam kararını değiştirdi ve ücretsiz ekranı değiştireceğini söyledi ama artık bizim hiç güvenimiz kalmadı.Çünkü her gidip geldiğinde bir hasar görüyor.
Sizce ekran değişiminin bir zararı var mıdır değiştiğinde fabrika çıkışı gibi olur mu ?
Bu ekranın hali:
Sizce ekran değişiminin bir zararı var mıdır değiştiğinde fabrika çıkışı gibi olur mu ?
Bu ekranın hali:
Son düzenleyen: Moderatör: