Sony servis rezilliği

gktrk2000

Kilopat
Yer
Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ortalama 2-3 yıl önce aldığım sony vaio vpcf23l1e dizüstü bilgisayarı 07.07.2014 tarihinde mersinden hataya, fan bakımı ve format için göndermiştim bilgisayar geldiğinde üst kasanın sol alt tarafında yamukluk vardı.Ve sd kart yuvasının yay sistemi bozulmuştu yani kartı takınca bir daha çıkartamıyor dum.Hataydaki sony bayisini aradığımızda ise bize gönderin dediler ve gönderdik.Ardılar ve bize sd kart yuvasını değiştirdiklerini söylediler fakat kasanın bütün masrafı(520 tl) bize kalır dedi adam ve bize bir yıl garanti verdi istediğimizde adam değiştiricekti.Bilgisayarı geri yolladı eve geldim bilgisayarı açtım ve ekranın sol alt köşesinden başlayan 2 tane kocaman çizik gibi bir şey.Aradık kendilerinin yapmadıklarını söylediler sonra bir süre konuştuktan sonra adam kararını değiştirdi ve ücretsiz ekranı değiştireceğini söyledi ama artık bizim hiç güvenimiz kalmadı.Çünkü her gidip geldiğinde bir hasar görüyor.
Sizce ekran değişiminin bir zararı var mıdır değiştiğinde fabrika çıkışı gibi olur mu ?

Bu ekranın hali:

IMG_2995.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran değiştirsen ne fayda. Resmen Laptop'u pert etmişler. :) Başka bir servise vermenizi öneririm. Ekran değişiminide yaptır. :)

Mersinde 2 bayi var biri istanbula biri de hataya yolluyor.Acaba değişim talebinde mi bulunsak aynen sizin dediğiniz gibi pert etmişler :şaftıkaymış:

Bence laptop'u alalı çok olmuşsa değişimi unutun derim. Ama yaptıklarını düzelttirebilirsin. :) İstanbul'a yollansın derim başka bayi yokmuş zaten. :) Çok acelen yoksa İsatanbul'a yollansın.

Son düzenleme:
Herhalde hatay dakine gönderilicek ve sorunları ücretsiz giderilicek (y)

Ama uzun zamandır bizi çok uğraştırıyorlar:lanet:

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı