Elektronik Monster Semruk S7 V9.1 68499TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu da çok abartılı fiyattan 68.499 TL'den satıyor.
Bu şekilde Monster benim gözümde ASUS ve MSI n yanından bile geçemez net.
Cihaz zaten MSI, Monster marka basıyor. Ayni kasaya sahip MSI'da muhtemelen bu fiyatlaradır ama Monster'in bu fiyata sarmasıyla MSI'nın bu fiyatlara satması aynı değil. Gerçi MSI olsa da farketmez çok kaliteli Asus, Acer cihazlar varken hem de 4080 kim gider ayni parayı 4060 cihaza verir.
 
Cihaz zaten MSI, Monster marka basıyor. Ayni kasaya sahip MSI'da muhtemelen bu fiyatlaradır ama Monster'in bu fiyata sarmasıyla MSI'nın bu fiyatlara satması aynı değil. Gerçi MSI olsa da fark etmez çok kaliteli ASUS, Acer cihazlar varken hem de 4080 kim gider ayni parayı 4060 cihaza verir.

Tamam işte bu laptop;
Monster Semruk S7 V9.1 Intel Core i7 13700HX 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 4060
Fiyatını hak etmiyor.
i7 13700HX işlemcinin yanında 4060 olması büyük falso zaten.
Özet olarak benim param değerli ve bu laptop için değmez bu kadar.

 
Gülme emojisi ve dislike atanları anlamıyorum, yorumlara bu fiyata bu cihazın alınması yerine başka model bakması gerektiği söylenebilir. İlla Monster alacak biri varsa bu cihaza bakabilir bu fiyatta.
Kimse illa monster alıcam demez ki. Monster diğer markalardan uygun olduğu için tercih ediliyor. İthal markaları daha uyguna alıyorsak ne anlamı kaldı?
 
Nezaketen AMOLED ekran falan koysalardı ya da ROG zypherus gibi 14 inch boyutu ve bataryası ile mobilitesi yüksek hem oyun hem de iş odaklı havası verselerdi bare kazıklanmamız için ikna edici sebepler olsaydı.
 
Son zamanlarda Youtube'de Monster'in sponsorlu reklamlarını çok görmeye başladım. Marka kendinde ne gibi bir fark gördü de aceba sektördeki dev markaların cihazlarından çok daha fazlaya daha kalitesiz toplama cihazlarını satmaya başladı. Bildiğim kadarıyla bu marka uygun fiyatlı ürün sattığı için tercih ediliyordu. Şimdiki fiyatlarında Monster alan insanın aklının pek yerinde olduğunu sanmıyorum.
 
Yalnız iyi ürün demedim güzel fiyat dedim. 80K'da dolaşan Monster cihazlar için iyi fiyat şuanda. İlla bunu almak veya Monster almak isteyen arkadaş varsa alabilir. Ben kıyaslama yapmıyorum.
Turbox izoly sistem falanda paylaşın o zaman illa alacak arkadaş için fiyatlar uygun gelebilir sonuçta demi. Mantığa sığmayan açıklamalar şu laptop markasının neyini savunuyorsunuz hala anlam veremiyorum. Asus, Lenovo, HP, Acer gibi markalar dururken Monster, Excalibur gibi markaların adını Google'da bile aratmam.
 
MSI GE78hx üst seviye kasasını kullanıyor. Benim bildiğim bu kasalarda performans kısıtlaması yok en azından benim için bu çok önemli. Çünkü bazı markalar benzer donanım koyuyor. Ama performans düşük oluyor. Çünkü güç limiti koyuyor böylece daha az ısındığını sanki daha iyi soğutuyor gibi hem de daha uygun fiyata satıyor. Aslında anlamı kalmıyor. MSI GE78hx kasalarının fiyatı belli. Fakat kasası ekran kalitesi olsun ses kalitesi gibi bazı faktörlerden feragat edip MSI Vector serisi de bakılabilir. Monster MSI GE78hx kasasını kullanmakta kalite için bence doğru bir karar yapmış. Bence i7 hx işlemcilerini MSI Vector kasasında kullanabilirdi. Fiyatta daha uygun olurdu. İ9 serisi için MSI Raider serisi kalmalıydı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı