Yapamazlarsa onu da denerim hocam teşekkürler.
Hocam bu sabah aradılar. Testlerini yapmışlar ve tekrar bir sorun bulamadık dediler. Yani daha doğrusu donanımda bir sıkıntı olmadığını, işletim sisteminde bir arıza olduğunu söylediler. Bu kadar absürt bir şey duymadım açıkcası. Format atmamı tavsiye ettiler. Tabi benimde hatam. yaklaşık 13 kere falan format attığımı söylemedim
. Yani bilemiyorum hocam. Gelsin alet elime birde o zaman yazarım birşey değiştirmişler mi diye.
Gerçekten tam anlamı ile hiçbir şeyi değiştirmemişler. Ama ben bir video buldum ve orda söyleneni denedim ve fark yarattı. Videonun linki:
Arkadaşlar benim için çözüm bu üstteki oldu. Oyun oynarken işlemci frekans hızları sabit 3.9'a ulaştı.
Benim kullandığım ayarlarlı kullanmak için:
MEGA provides free cloud storage with convenient and powerful always-on privacy. Claim your free 20GB now
@Kadir_m Hocam denediniz mi? Olumlu sonuç aldınız mı? Eğer sizin bilgisayarınız biraz olsun performans artışı olduysa ayrı bir konu açalım ki benim sizlerin gibi insanlar bu forumda "düşük fps alıyorum" gibi bişey aradığında bizim konuyuda görebilirler.