GL73 8SE 085TR modeli problem yok gibiHocam ayar açık, oyun ise zaten Nvidia denetim masasında ayrı olarak ekli.
Hangi model hocam ?
GL73 8SE 085TR modeli problem yok gibiHocam ayar açık, oyun ise zaten Nvidia denetim masasında ayrı olarak ekli.
Hangi model hocam ?
Pahalı değil mi biraz o ya ?GL73 8SE 085TR modeli problem yok gibiFPS sabit, pubg emulatörde Aşırı ve hdr de 60 sabit.Ve Cpu kullanımı %17 turbo fanda monster gibi üfleyince yani sıcaklık 50 ye kadar düşüyor.
Aynen biraz tuzlu ama sağlam şuan için.Bunun turbo fanları görünce monster fanları çöp gibi geldi gözüme.Pahalı değil mi biraz o ya ?
Hocam başlıkta tekrar gezerken kaçırdığım bir şey mi var acaba diye"çoklu 'GPU' etkin" demişsiniz. CPU mu demek istediniz yoksa böyle bir ayar mı var ?@hydratlas oyun içinden ''çoklu GPU etkin'' ayarı açık mı?
Eğer açıksa, Nvidia denetim masası, 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından oyunu kendin ekleyip tekrar dener misin?
Eki Görüntüle 392762
Bekliyoruz hocam 120-150 FPS olsa keşke bendede. 70 FPS alıyorum ben düşük-yüksek ayar farketmezsizin.Arkadaşlar cihazımı servisten aldım ve hala bu sorunla uğraşan arkadaşlar varsa yapılan işlemleri paylaşayım dedim. Cihazın anakartı değişti yani cpu ve gpu da değişmiş oldu. Cihazı şuanda inceliyorum ani fps düşüşü eskisi kadar olmuyor. CS:GO da yüksek ayarlarda ekran kartı kullanımı %50 lerde 120-150 fps arasında veriyor. CS:GO daki performansı pek değişmemiş gibi. Diğer oyunları da test edeceğim.
Hocam Witcher 3'te Hairworks kapalı mı ? Eğer değilse bir de öyle dener misiniz ?Cihaz eskisine oranla biraz daha stabil çalışıyor fakat yine anlam veremediğim problemler var. Witcher 3'de ultrada 50 fps stabil veriyor fakat low ayarlarda 60 -100 arası veriyor. AC:Odyssey de stabil değil ultrada 50 ile 20 fps arası dalgalanıyor fakat low ayara çekince bu sefer 50 fps civarında sabit kalıyor. PoE 2'de de durum aynı fakat ekstra olarak savaş sırasında bir adam öldürünce fps düşüşü oluyor ve fena şekilde kasıyor. Yarin veya salı günü tekrar vericeğim servise. Cihazdan soğudum artık bu yüzden iade talep ediceğim ama kabul ediceklerini de pek düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.