Monster T7 22.1 iade edilmeli mi?

Soğutucu ile 80/85'e rahat düşer. Gerekli mi diye sorarsan bence değil ama sesten rahatsız isen alınabilir.
Teşekkürler. Gerçekten hepiniz çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ediyorum.
İşlemci 98 civarlarında frekans kısar. Şu anki laptopumu 95 üstü az kullanmadım test puanları hala aynı. Net bir açıklama ile bu işlemci için:
-80, süper ötesi.
-85,süper.
-90, gayet iyi
-93, iyi.
-95, fan lazım.
-98, kötü.
Sabit dereceler için geçerlidir.
Hocam sıcaklığı beni rahatsız etmiyor elimi filan yakmıyor da ömrü kısalır mı diye endişelendim.
İşlemci 98 civarlarında frekans kısar. Şu anki laptopumu 95 üstü az kullanmadım test puanları hala aynı. Net bir açıklama ile bu işlemci için:
-80, süper ötesi.
-85,süper.
-90, gayet iyi
-93, iyi.
-95, fan lazım.
-98, kötü.
Sabit dereceler için geçerlidir.
Ömrü kısalmaz değil mi :D

Teşekkürler. Gerçekten hepiniz çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ediyorum.

Hocam sıcaklığı beni rahatsız etmiyor elimi filan yakmıyor da ömrü kısalır mı diye endişelendim.

Ömrü kısalmaz değil mi :D
İşlemcinin ömrü kısalmaz. Yüksek sıcaklıklar anakarta zarar verebilir ama bunun için 105 derece ve üstü gibi ciddi sıcaklıklar lazım ki zaten bu sıcaklıklara geldiğinde sistem kendisini kapatıyor modern cihazlarda. Bu durumda anakarta zarar gelmiyor. Sorun yok yani.

İşlemcinin ömrü kısalmaz. Yüksek sıcaklıklar anakarta zarar verebilir ama bunun için 105 derece ve üstü gibi ciddi sıcaklıklar lazım ki zaten bu sıcaklıklara geldiğinde sistem kendisini kapatıyor modern cihazlarda. Bu durumda anakarta zarar gelmiyor. Sorun yok yani.
Teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı