Monster T7 GTX 1070 Sistemin Sıcaklık Değerleri

Burak Turkan

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2016
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bundan iki gün önce monsterın yeni GTX 1070'li t7 versiyonunu teslim aldım ve en basitinden LoL yükledim MSI afterburner programı ile ölçümler yaptım. En yüksek kalitede ekran kartı sıcaklığı 55 C'yi geçmezken bu durum işlemci için 55-60 arası ortalamayla oldu. Herhangi bir program çalışmazken ise boşta 38-43 C bir sıcaklıkla işlemci çalışmakta. Sizce bu değerler normal midir?Ayrıca oyundayken fan sesleri biraz yükseliyor ve biraz rahatsız edici oluyor ve sanki titreşim sesi geliyor. Sizce ne yapmalıyım?Teknik servis ile irtibata geçerek ürün değişimi talep etmeli miyim?Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Isı değerleri yükte ve boşta olarak normal lakin fanlardan titreşim sesi geliyorsa ürün değişimi talep ediniz.
 
LoL zaten o bilgisayarı yoramayacağı için sıcaklık değerleri normal. Daha ağır oyunlarda veya benchmark uygulamalarıyla test edip ısı durumuna ve fanların rahatsız ediciliğine bakmalısın. Hatta telefonunuza desibel ölçer program yükleyip (tam olarak sağlıklı veriler vermese de ortalama sesi görmek için kullanılabilir) çıkardığı sese bakabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı