Monster T7 v18.3.1 vs MSI GT76 Titan

Monster vs Msi

• Oy verenlerin toplamı
    3

267305

Hectopat
Merhaba değerli Technopat üyeleri, uzun bir aradan sonra geri dönüş yapmış bulunmaktayım. Bundan önceki konularımda başınızı uzun bir süre ağrıttığım için özür dilerim, maddi durumumun değiştiğinden bahsetmiştim ve açıkçası konuştuğumuz konuların hiçbirisini yapamadım. Açıkçası yapamamam benim için bir avantaja dönüştü, parçalar gayet bulunabilir oldu, referans ürünlere mecbur kalmadım vs fakat bunların yanı sıra başka şeyler dikkatimi çekti, özellikle Gaming Notebook'lar. Başlıktan da anlayacağınız üzere notebook almaya karar verdim ve bu iki notebook arasında kaldım, sizlerden ricam hangisini tercih edersiniz? Artıları ve eksileri ile birlikte cevaplarsanız sevinirim, ürünlerin özelliklerini özellikle Monster firmasında değiştirebildiğim için ve Monster notebook 4K olduğu için daha ağır basıyor. Kullanım amacı tamamen oyun odaklı olacak ve hangisi olursa olsun hız aşırtma yapılacak, ayrıca sırf notebook kullanacağım için vakumlu soğutma ve notebook soğutucu bile olacak, bunları da göz önünde bulundurursanız çok sevinirim, hayırlı forumlar.

Monster özellikleri:
  • i9 9900K işlemci
  • RTX 2080 ekran kartı
  • 2X 16 GB 2666MHz RAM
  • Z370 anakart
  • 2TB+2TB RAID 0 M.2 SSD
  • 3840X2160 G-Sync monitör 60Hz
MSI farklılıkları:
  • RAM 2x32 GB RAM
  • Z390 anakart
  • 1920X1080 240Hz monitör
  • 512 GB + 512 GB RAID 0 M.2 SSD
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk sistem daha iyi geldi bana. Nede olsa 4K çok az rastlanılan bir durum dizüstü bilgisayarlar için. Bence Monster.

Teşekkür ederim cevabınız için Bana'da Monster daha cazip geliyor 4K çok büyük bir artı fakat MSI tarafında Z390 anakart olması onu da bayağı bir kuvvetlendiriyor. Ayrıca şunu'da belirtmek isterimki Monster'daki M.2 SSD XPG 8200 kısacası 4TB 3500-3000Mb/s RAID 0 ile muhtemelen 4750-4250Mb/s gibi hızlarda çalışacak MSI ne kullanıyor bilmiyorum + 1TB kısacası MSI bayağı zayıf kalıyor donanım açısından ve Monster MSI'dan neredeyse 2000 TL daha ucuz hem de bu özelliklere rağmen.
Fikir söyleyecek kimse yok mu arkadaşlar?
Konu Çözüldü Artık kesin kararımı verdim ve uçmama kararı aldım alacağım laptop...

1589834538514.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı