Merhaba değerli Technopat üyeleri, uzun bir aradan sonra geri dönüş yapmış bulunmaktayım. Bundan önceki konularımda başınızı uzun bir süre ağrıttığım için özür dilerim, maddi durumumun değiştiğinden bahsetmiştim ve açıkçası konuştuğumuz konuların hiçbirisini yapamadım. Açıkçası yapamamam benim için bir avantaja dönüştü, parçalar gayet bulunabilir oldu, referans ürünlere mecbur kalmadım vs fakat bunların yanı sıra başka şeyler dikkatimi çekti, özellikle Gaming Notebook'lar. Başlıktan da anlayacağınız üzere notebook almaya karar verdim ve bu iki notebook arasında kaldım, sizlerden ricam hangisini tercih edersiniz? Artıları ve eksileri ile birlikte cevaplarsanız sevinirim, ürünlerin özelliklerini özellikle Monster firmasında değiştirebildiğim için ve Monster notebook 4K olduğu için daha ağır basıyor. Kullanım amacı tamamen oyun odaklı olacak ve hangisi olursa olsun hız aşırtma yapılacak, ayrıca sırf notebook kullanacağım için vakumlu soğutma ve notebook soğutucu bile olacak, bunları da göz önünde bulundurursanız çok sevinirim, hayırlı forumlar.
Monster özellikleri:
Monster özellikleri:
- i9 9900K işlemci
- RTX 2080 ekran kartı
- 2X 16 GB 2666MHz RAM
- Z370 anakart
- 2TB+2TB RAID 0 M.2 SSD
- 3840X2160 G-Sync monitör 60Hz
- RAM 2x32 GB RAM
- Z390 anakart
- 1920X1080 240Hz monitör
- 512 GB + 512 GB RAID 0 M.2 SSD