Monster T7 v20.4 Oyunlarda Drop

CeV35

Hectopat
Katılım
18 Eylül 2019
Mesajlar
222
Çözümler
2
RAM
16 GB 3200MHz
SSD veya HDD modeli
512 GB Samsung Gen 4 SSD
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
Tulpar T7 v20.4
İşlemci
i7 11800h
Merhaba, ürünü cumartesi günü servise götürmüştüm. Bakım sonucu sıcaklıklar düzeldi fakat raporda ses kartının değiştiği söylenmesine rağmen drop sorunu devam ediyor oyunlar donuyor (diğer kulaklıkları denedim) ve Discord'da da ses gidiyor ayarlardan tekrar aynı ses cihazı seçince düzeliyor.
 
Oyun donuyor demişsin yanıtmı vermiyor yoksa internettten kaynaklı ping yükselme vb. hatamı oluyor.

Ekstra Monster'in gösterdiği bu ayarları yapmanı öneririm ben yaptım stabil çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlar aynı yanıt vermiyor değil direk olarak donuyor ping ile ilgili değil ofline oyunlarda da oluyor ve internetim stabil yanıt vermiyor da değil direkt PC donuyor ayrıca oyunda olduktan sonra internettede oluyor.
 
Haber veririm senin sorunun kulaklık kaynaklı olabilir bende hem Bluetooth var hem de kablolu ikisinde de aynı benim arkadaşda HP X1000 onun kasa PC'de sorun yoktu kablosuz takında onda da benzer bir sorun oldu.

Bugün format attım tüm diskleri sıfırladım. Driver olarak "Serial IO" yükledim sadece Monster'ın kendi sayfasından. Ekran kartını güncelledim ve Intel Support assistant indirdim sürücüleri güncelledim. Şimdilik sorun çözüldü gibi görünüyor bir de ek olarak Windows 10 Pro değil Home sürümünü kurdum UEFI ile diske yazdırıp.
 
Evet burada yazdığım gibi tüm diskleri sıfırladım formatta Windows 10 Home kurdum düzeldi bir de NVIDIA Broadcast'i açınca yaptığını okudum ona da bakabilirsiniz.

Merhaba, hocam benim sorunum çoğunlukla düzeldi drop yaşamıyorum ancak kısa süreli olarak PC 30 40 FPS'ye düşüyor ve her oyunda oluyor o nvdai broadcastten kaynaklı olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı