Okurken o kadar sıkıldım ki. Çok geçmiş olsun ben okurken sıkıldıysam siz bunları yaşarken deli olmuşsunuzdur. Monster markasını zaten tercih eden biri değilim. Artık bedava verseler yine kullanmam.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bende almak istiyordum. İyi ki almamışım diyemiyorum. Hp pavilion serisini aldım bende aynı sene. Belki bu mesajın Bi yararı olur. Bende çok çektim. Sizin kadar uğraşmadım. Ama yeni modellerin fiyatlarını göz önünde bulundurduğum zaman gittiği yere kadar kullanmaya karar verdim. Kaç kere servise gönderdim. Bir kere fan değiştirdiler. 15 gün sonra aynı sorun yeniden oldu. (Fanlar dönmeyi durduruyor.) Bir kere de toz temizliği yapıp geri gönderdiler. Bir kaç tane de çizikle beraber. Hp arkası sağlam bir marka sanıyordum. Monster da alınmaz maalesef. Ülkemizin fazla abartılan markalarından olduğunu düşünüyorum.

Çoğu zaman i**ihar etme düşünceleriyle yaşarken hayatta hep bir mutluluk kaynağımdı Oyun oynamak. Beni bundan soğuttunuz Monster bilgisayar.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Oyun oynamak bir mutluk
dur , iş ten eve gelip aç karnını doyurup yatmadan önce 2, 3 saat takılmak.
Geçmiş olsun Allah'ın izni
ile düzelir inşallah.

Benzer bir durumu Acer ile yaşamıştım 5600h 3060 olan modeldi. 3 kere servise gitti 3. ayın sonunda bir şekilde iade ettim kurtuldum. Sabır diliyorum çok zor bir durum.

Öncelikle geçmiş olsun. Şuna özen gösterin kullandığınız bir marka laptop varsa. Ondan devam edin eğer hiç kullanmadıysanız. Mutlaka araştırarak alın o ünlü o isim yapmış değil. Ben yıllardır HP kullanırım hiç sorun yaşamadım. 5 laptop değiştirdim değiştirerek satım ayrıca sattığım kişiler bile sorunsuz kullanıyor. Kaldı ki ASUS'ta alabilirim. Ama sorunsuz kullandığım markadan devam ediyorum. Tekrardan geçmiş olsun sorununun düzelmesi dileği ile.

THH dan değişim talep edin, gelen cihazın kutusunu açmadan piyasanın biraz altında fiyata satın, kurtulun bu kadar basit.

Geçmiş olsun kardeşim servis formları falan hepsiyle beraber bir tüketici hakem heyetine başvur bakalım senin yararına karar çıkacaktır.

Umarım dostum ya gerçekten can sıkıcı bir durum.

Çok teşekkür ederim.

Açıkçası bayram bittikten sonra cihaz değişimi talep edeceğim

Yaşadığınız durum çok kötü, geçmiş olsun dostum .

Çok teşekkür ederim dostum.

Öncelikle teşekkür ederim. Dostum gerçekten o kadar iç daraltıcı ve sıkıcı bir durum ki. Bende artık Monster ile devam etmeyi düşünmüyorum. Cihaz değişimi talep edeceğim ve artık ne olursa olsun.

Teşekkür ederim.

Aslında biliyor musun ben çok araştırdım gerçekten. Neredeyse 2 haftalık yorum okuma, bilgi edinme sahiplerine sorma vs... Ne var ne yoksa yaptım ve evet sorunları var mı var bunu bilerek aldım ama bu kadar da beklemiyordum abi.

Eğer sizi mağdur ediyorlarsa, garanti sürenize az kala hakkınızı savunun derim. Çünkü para kolay kazanılmıyor, hele ki anne babadan alınan para hiç... İnşallah hakkınızı alırsınız.

Çok teşekkür ederim. Umudum yok ama bakalım artık.

Yazdığın yazıyı tamamen okudum ve tam anlamıyla size katılıyorum. Bende de Lenovo G500 bilgisayar vardı 3-4 yıl mı ne Full overclock yapıp kullandım. Bana mısın demedi hatta hatırlıyorum bellek frekansını 1023 MHz yapıyordum çekirdek frekansı 1500 sonrasında grafik hataları falan oluşmaya başlamıştı ve evet dediğin gibi sorunları tek markaya mal etmemek lazım. Ben istatistik öğrencisiyim ve bir markanın hatalı ürünlerinin oranını çıkartsam başı muhtemelen Monster çeker ama

Hayır i**ihar falan yazma sebebim ilgi çekmek veya dikkat çekmek değildi. Geçmiş hayatımda i**ihara teşebbüs etmiş birisiyim ben. Ayrıca yorumunuz için çok teşekkür ederim. Keşke bende direkt gidip THH gibi yerlere başvursaydım. Peki ya sizce şu anda cihaz değişimi mi talep etsem yoksa direkt THH mi başvursam ?

Güvenmiştim be abi. Belki düzelir ve devam etmez diye düşündüm ama keşke düşünmeseydim

Teşekkür ederim yorumunuz için

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yorumunuz için
Cok geçmiş olsun hocam. Ben de almayı dusunuyordum bilgilendirmenizi aklimda tutacağım.
Çok sevindim gerçekten birilerine faydam dokunuyorsa ne mutlu bana. Rica ederim

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için ve açıkçası güzel bilgisayar seçimi ve sırf birileri alacaksa almasın diye dün gece oturdum ve belgeleri çıkartıp kafamda nasıl yazacağımı falan düşünmeden direkt girdim yazdım ve 30 dakika yazdım. Umarım alacak kişileri bu bataklıktan dönderebilmişimdir ve okuduğunuz için teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim dostum <3 şu anda öyle bir düşüncem yok ama geçmiş zamanda teşebbüsüm olmuştu.

Ya bunu okumak neden gözümü doldurdu :') çok teşekkür ederim dostum <3

Dostum senin yaşadığın durum ayrı bir rezillik ya. Gerçekten böyle karaktersiz insanlarla birlikte yaşadığıma inanamıyorum gerçekten. İnsanların neden bu kadar yüzsüz olduklarına çok ama çok şaşırıyorum...

Okurken o kadar sıkıldım ki. Çok geçmiş olsun ben okurken sıkıldıysam siz bunları yaşarken deli olmuşsunuzdur. Monster markasını zaten tercih eden biri değilim. Artık bedava verseler yine kullanmam.
Akıl sağlığımı korumakta zorlanıyorum açıkçası .D

Kesinlikle katılıyorum ve bir faydam olduysa ne mutlu bana yorumun için çok teşekkür ederim

Pek bir inancım yok düzeleceğinden ama bakalım ya teşekkür ederim yorumunuz için

Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Geçmiş olsun kardeşim servis formları falan hepsiyle beraber bir tüketici hakem heyetine başvur bakalım senin yararına karar çıkacaktır.
Çok teşekkür ederim

DOSTLAR
Hepinize çok teşekkür ederim. Bu yazımın bu kadar çok tutacağını hiç ama hiç düşünmezdim. Eski bir kullanıcıyım ve genelde 3-4 yorum falan alıyordum. İlk kez bu kadar çok kişi görünce yazdığımı kendimi mutlu hissettim. İnsanların Monster batağına girmemesi için elimden gelecek olan her şeyi yapmak istiyorum ve yapabileceğim en büyük hamlenin böyle bir inceleme yazmak olduğunu düşündüm. Yanılmamışım...
Her kişinin yazdığına cevap vermeye çalıştım kaçırdığım birisi olursa lütfen kusuruma bakmasın.
Monster almayın aldırmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…