Valla hocam büyük geçmiş olsun peygamber sabrı var sende yemin ediyorum taş olsa çatlar okurken ben daraldım. Çok kötü denk gelmiş sana bende monster kullanıyorum 4 sene mi 5 sene mi ne oldu, bu süre zarfında 3 defa teknik servise götürdüm ilk ikisinde para istemediler üçüncüsün de SSD'de sıkıntı vardı garantisi de bitmişti 1000 lira civarı bir paraya tamir ettiler. Ama sor bana şuan kullandığın bilgisayar bozulsa kullanılamayacak hâle gelse monster alır mısın diye almam.

Geçmiş olsun hocam. Bu marka için içimde hep bir kuşku vardı. Hiçbir zaman güvenip almamıştım. Arkadaşlarım arasında konuşurken de "Ben bundan almam, sizde almayın bence" derdim hep. Fakat cazibesiyle, görünüşüyle, televizyonda yaptıkları o gösterişli reklamlarıyla bilgisiz arkadaşların aklını yıkamayı başarıyor. Ben şuan 17 yaşındayım ve üniverstede bilgisayar mühendisi okuyan bir arkadaşıma monster alınmaz gibisinden konuşmalar yapıyordum ve bana "S..tir git monster alınır, kullandın mı" vs. diyordu. Aynı şekilde diğer arkadaşlarımdan da bu tarz şeyler duymuştum fakat bilgisayar bölümü okuyan bir kişiden böyle bir şey duymak... cidden acınası bir durum.

Geçmiş olsun hocam, biz forum olarak insanları sürekli monster almamaları konusunda uyarıyoruz umarım yaşattıkları zararların misliyle kendilerinden çıkar. Tek dertleri bilgisayar satabilmek, sattıktan sonra ilgiyi keserler yok ömür boyu servis garantisi yok ömür boyu bakım garantisiymiş. Bu kadar sorun çıkartıp ömür boyu bakım garantisi vereceğine adam gibi bilgisayar yap bakım falan yapma. Ki bakım dedikleri saçmalığı da biliyoruz.

Geçmiş olsun THH başvurun kesinlikle. Servisler Türkiye'de kötü işliyor maalesef. Kuzenim MSI ile sorunlar yaşadı THH'den 2 ayda sonuç aldı. Boşta 90 derecede çalışan işlemciyi yeni nesil işlemciler bu sıcaklıkları kaldırır diye 2 kez geri gönderdiler. THH başvurusunda değişim kararı çıktı. Bir üst model bilgisayar ile değişim yaptılar. Genelde tüketici lehine sonuç çıkıyor. Umutsuzluğa kapılmayın.

Benzer ya da yakin durumlari MSI da yasadim herhalde 10 senedir Monster'in 5 farkli laptopunu kullanmistirim 860M 960M 970M 1060 2060 şu an da 3060 960M de sorun yasadim digerlerinde sorun yasamadim MSI 1060 zararim buyuk.

Cok geçmiş olsun öncelikle bir heve ile aldığınız elektronik ürünün böyle sorunlar çıkartması çok üzücü naçizane tavsiyem akıllı saat alırken bile kullanıcıların yorumlarına bakmak çünkü para kolay kazanılmıyor günümüzde umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsınız.

Eğer sizi mağdur ediyorlarsa, garanti sürenize az kala hakkınızı savunun derim. Çünkü para kolay kazanılmıyor, hele ki anne babadan alınan para hiç... İnşallah hakkınızı alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı