Bende aynı sorundan muzdariptim sorunun tarayıcı kaynaklı olup olmadığı konusunda bir bilgimin olduğunu söyleyemem ama deneyimim sırasında Brave browser kullanırken oluşan aynı sorunu Opera GX denk gelememiştim. Ayriyeten arkadaşımla sorunumuz benzer galiba büyük ihtimalle aynı olabilir. Bu sorunun ertesi günü sabahtan İzmir Çankaya Monster teknik servisine götürdüm bir iki diyalogta bana gereksiz bir şekilde cihazımın etkinleştirmeden kullandığım sebebi oluşabilir olduğunu söyledi. Bilgisayarlardan anlamam ama hem etrafımda 2-3 kişi yaklaşık 7-8 senelik laptop masaüstü cihazlarında kullanmasına rağmen böyle absürt bir sorunu etkileşmemiş Windowsa bağlaması saçma geldi hem de YouTube'da Tulpar T7 v22.1 alıp aynı sorunu yaşayan kişinin de bilgisayarının Windows'lu olduğu halde benimle ortak soruna sahipti. Bugünle birlikte 4 iş günü oldu dizüstü bilgisayarımı vereli ama hala servise girişini yapmamışlar tabii bu yoğunluktan dolayı olabilir bir durum. Burada servis deneyimimi herhangi bir ilerleme olma durumda güncel tutmaya çalışacağım.