Monster T7 v22.1 ekran kararıyor

Miss Lilly

Decapat
Monster T7 v22.1 aldım 6 gün evvel. Dün akşam ekranın %80'i karardı. Kapat aç yaptım, düzeldi fakat 5 dk sonra tekrar oldu. Yeniden kapat aç yaptım, yine sorun kalmadı. Modeli de çok beğendim, acaba bu üründe denk geldiğim bir donanım arızası mı var, kronik mi ya da ekran kartı ile mi alakalı?

⭐Ekran kartı RTX 3060, bu seriden devam edilmeli mi, tercihlerimde yardımcı olur musunuz?

Fiyatı merak edenler için 12.500 TL (KKTC alımı).

Dosya Ekleri

• image0.jpg
    image0.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 178
Son düzenleme:
Baştan fotoraf atsaydınız keşke. Ben ekran parlaklığı düşük sanıyordum. Sizin ekranınız sanırım darbe almış.

Şunu netleştirelim darbe almadı dışarıdan müdahale yok veya güncellik sorun değil veya ayar sorunu yok. Bunları boşa yazmayınız sayın yardımseverler :)
Bu konuda konuştuk, bu ayarları yaptıktan sonra haberdar edin bizi. Ayar çözmezse farklı bir tarayıcıda deneyin.
dostum bunu çözmek değil sorunum ekran kartları ile ilgili.

Bende aynı sorundan muzdariptim sorunun tarayıcı kaynaklı olup olmadığı konusunda bir bilgimin olduğunu söyleyemem ama deneyimim sırasında Brave browser kullanırken oluşan aynı sorunu Opera GX denk gelememiştim. Ayriyeten arkadaşımla sorunumuz benzer galiba büyük ihtimalle aynı olabilir. Bu sorunun ertesi günü sabahtan İzmir Çankaya Monster teknik servisine götürdüm bir iki diyalogta bana gereksiz bir şekilde cihazımın etkinleştirmeden kullandığım sebebi oluşabilir olduğunu söyledi. Bilgisayarlardan anlamam ama hem etrafımda 2-3 kişi yaklaşık 7-8 senelik laptop masaüstü cihazlarında kullanmasına rağmen böyle absürt bir sorunu etkileşmemiş Windowsa bağlaması saçma geldi hem de YouTube'da Tulpar T7 v22.1 alıp aynı sorunu yaşayan kişinin de bilgisayarının Windows'lu olduğu halde benimle ortak soruna sahipti. Bugünle birlikte 4 iş günü oldu dizüstü bilgisayarımı vereli ama hala servise girişini yapmamışlar tabii bu yoğunluktan dolayı olabilir bir durum. Burada servis deneyimimi herhangi bir ilerleme olma durumda güncel tutmaya çalışacağım.
Bende aynı sorundan muzdariptim sorunun tarayıcı kaynaklı olup olmadığı konusunda bir bilgimin olduğunu söyleyemem ama deneyimim sırasında Brave browser kullanırken oluşan aynı sorunu Opera GX denk gelememiştim. Ayriyeten arkadaşımla sorunumuz benzer galiba büyük ihtimalle aynı olabilir. Bu sorunun ertesi günü sabahtan İzmir Çankaya Monster teknik servisine götürdüm bir iki diyalogta bana gereksiz bir şekilde cihazımın etkinleştirmeden kullandığım sebebi oluşabilir olduğunu söyledi. Bilgisayarlardan anlamam ama hem etrafımda 2-3 kişi yaklaşık 7-8 senelik laptop masaüstü cihazlarında kullanmasına rağmen böyle absürt bir sorunu etkileşmemiş Windowsa bağlaması saçma geldi hem de YouTube'da Tulpar T7 v22.1 alıp aynı sorunu yaşayan kişinin de bilgisayarının Windows'lu olduğu halde benimle ortak soruna sahipti. Bugünle birlikte 4 iş günü oldu dizüstü bilgisayarımı vereli ama hala servise girişini yapmamışlar tabii bu yoğunluktan dolayı olabilir bir durum. Burada servis deneyimimi herhangi bir ilerleme olma durumda güncel tutmaya çalışacağım.
Bugün bilgisayarımı vereli 7. İş gününe girdi saat 11 gibi aradım. Teknik serviste incelemeye girdiği söylendi. İzmir Çankaya Monster servisinin işini yavaş yürüttüğünü düşünüyorum çünkü elden teslim edilmiş bir cihaz idi. Düşünceme sebebiyet veren durum ise daha önceki bilgisayarım Lenovo Legion bilgisayarımı İstanbul teknik servisine göndermemdi. Adamlara bilgisayar 4 iş gününde ulaştı ve 4 iş günü sonunda ne yapılması hakkında gerekli bilgilendirme sunuldu. Sonuç olarak 8 iş gününde bilgisayar çözüme kavuştu. Bu duruma bakılaraktan 7. iş günü dolacak olan monster bilgisayarımın daha yeni işleme sokulması şaşırtıcı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı