Monster T7 v25.1 nasıldır?

Hoparlör kalitesi nasıl acaba? Cihazdan görseller ekran fotoları atar mısınız?

Sorunu çözdüm, benim biraz dolambaçlı oldu ama yine de oldu. Secure Boot yüzünden imzasız sürücüler sorun çıkarıyor, o yüzden ses sürücüsü kurulamıyor anladığım kadarıyla. Secure Boot'u daha baştan kapatmak lazım. Teşekkürler @Radeon RX 5500M

iyi günler size nerden ulaşabilirim acaba bazı sorularım var

Hocam ister buradan sorun konu zaten sizin, isterseniz de ben size başka bir forumdan dm attım oradan yazın. Nasıl isterseniz.
hocam üni ikinci sınıf öğrencisiyim mühendislik okuyorum uzun zamandır laptop araştırıyordum, en sonunda bu lapopta karar kıldım vereceğim parada az bir para değil. o yüzden emin olmak istiyorum. alınır mı?

Ürün elime simdi ulaştı

ilk defa laptop kullanıyorum sağ alt tarafı çökük gibi geldi ama tuşlar var orda olması gerektiği gibi açıklık?

üst taraf 0 ken aşağı doğru boşluk oluşuyor
Hoparlör kalitesi nasıl acaba? Cihazdan görseller ekran fotoları atar mısınız?

ilk görsel
Cihaz yazılımsal ses sorunlu @blueremix banada bozuk geldi, diğer driverlari yükleyip teste bakacağım.

Son düzenleme:
sorunu çözerseniz bizi de bilgilendirin hocam

sorunu çözerseniz bizi de bilgilendirin hocam
ses sorunu çözüldü diğer konuda semicon hocamla konuştuk.
Monster sitesinde yeni driver yayınlamış.

Hocam internet sitesinden yeni driveri yükledim ve direk sorun çözüldü şu anda ses var mikrofonu test edeceğim.

Mikrofonda siteden yeni indirilen driver ile sorunsuz çalışıyor.

Intel(R) Smart Soundtechnology Ses denetleyicisini sağ tık kaldır ve temizle deyin.
Bilgisayarı yeniden başlatın. Daha Sonra aygıt yöneticisinde Ünlem işareti olan bir şey olacak onu yükle/güncelle deyip yeni indirdiğiniz intel_sst dosyasını seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…