Monster T7 v25.1 nasıldır?

Klavyenin neresi ısınıyor oyun esnasında? Eliniz sıcaklıktan rahatsız oluyor yada terliyor mu?
dgpu ile bir daha test yapacağım, o testin sonucunda dikkat ederim, genel olarak bana klavyede ısı dağılıyormuş gibi geldi. Bu tuş çok sıcak hissettirdi dediğim tuş yok, havalar sıcak olduğu için ayrı bir klavyede kullanırken elim terlerdi, hafif terleme yapıyor. Ama genel hissettiğim klavyenin üst tarafı biraz daha sıcak hissettiriyor, 1234567 f1f2f3f4f5f6 gibi

Merhaba, bu bilgisayardan bende aldım yarın elimde olacak. Ses sorunu varmış herhalde herkes ondan bahsediyor bende pek anlamıyorum yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Yok yapmazlar hocam, daha önceki modellerde de öyle talepler olmuştu. Hep olumsuz sonuçlandı. Zaten 240hz ihtiyacınız olacak kadar rekabetçi oyun düşkünüyseniz 17.3" ekranla sürünmek yerine harici monitör almak daha mantıklı.
@T129Atak Hocam sizin dediğiniz kafama yatmıştı (240hz almak daha iyi demiştik) şimdi bunu gördüm acaba 240hz'yi almak gerkesiz mi diye düşünüyorum ne dersiniz 😅

@T129Atak Hocam sizin dediğiniz kafama yatmıştı (240hz almak daha iyi demiştik) şimdi bunu gördüm acaba 240hz'yi almak gerkesiz mi diye düşünüyorum ne dersiniz 😅
Yani 144 ile yetinmeyip 240hz isteyecek kadar rekabetçi oyun meraklısı birisinin ekstra monitör yerine ufacık laptop ekranında oynaması bana çok mantıksız geliyor hocam. Eskiden ben de rekabetçi çok oynardım, 21.5"ten 24" monitöre geçince anladım bu FPS oyunlarının büyük ekranda oynanması gerektiğini. 2K fiyat farkını laptop monitörüne vermek yerine hem çift ekran avantajını günlük kullanımda yaşayıp hem de oyunlarda çok daha yüksek başarı ve keyifle oynarsınız.
Hocam 240 Hz yi ne yapacaksınız? Lol Valorant harici hiç bir oyunda o fpsleri göremedim. 3900x 2070 Super masaüstü bilgisayarda, eğer 240 alcak kadar seviyorsanız oyun oynamayı, arkadaşın dediği gibi ekstra monitör klavye mouse ile daha güzel bir deneyim yaşarsınız. 24-27 inç monitörlerde
@DrOetker @sametdlkrdn Oyunu açarken ki sonuçlarEki Görüntüle 1148204

10 Dakika Sonrası

Eki Görüntüle 1148205

Ara ara işlemci 83 dereceyi gördü geri düştü ekran kartı en sıcak 81 gördü.

Dipnot: dGpu açık değildi testi HypridMsi ile yapmak istedim.
Diğer Testleri yavaş yavaş atacağım. Masanın üzerinde ve altında hiç bir şey olmadan yapılmış testler.
Fan sesi biraz var, Tahliye 4 taraftan yapılıyor ve tahliye kısımları baya sıcak, İlk defa laptop kullandığım için galiba fan sesi biraz rahatsız etti, pc uçacak galiba oldum. :D
Edit2 : Windowsda ve pc de hiç bir ayar yapmadan saf test yapıyorum.
Edit3: Fps 100-150 arası oynadı en düşük 85 gördüm.
Edit4: Ayarlar 1920x1080P / Ultra olarak yaptım.
Cooler booster açık mıydı yoksa otomatikte miydi fanlar hocam?

Son düzenleme:
Eski laptopum 144Hz'di. Şu an 240Hz kullanıyorum.
Fark cidden hissediliyor. 15.6" benim makine, 17.3 modelde ayrı bir fark eder.
Düzgün 240Hz bir monitör alacaksanız en az 3000 lira vermeniz lazım. (Dell Alienware vardı)
Onu alırsanız 144'te alabilirsiniz.

Yani 144 ile yetinmeyip 240hz isteyecek kadar rekabetçi oyun meraklısı birisinin ekstra monitör yerine ufacık laptop ekranında oynaması bana çok mantıksız geliyor hocam. Eskiden ben de rekabetçi çok oynardım, 21.5"ten 24" monitöre geçince anladım bu FPS oyunlarının büyük ekranda oynanması gerektiğini. 2K fiyat farkını laptop monitörüne vermek yerine hem çift ekran avantajını günlük kullanımda yaşayıp hem de oyunlarda çok daha yüksek başarı ve keyifle oynarsınız.

Cooler booster açık mıydı yoksa otomatikte miydi fanlar hocam?
öyle bir ayar duydum ama nerden açılıyor fanlar son hız bilmiyorum.
Herhangi bir ayar yapmadım, ekran kartı bile ayarlanmamış saf dümdüz bilgisayardan anlamıyormuş gibi oyuna girdim dGpu testim onay bekliyor en kısa sürede heralde açılır.

Edit: FN-F8'miş
Konunu içeriğini direk buraya kopyalasam mı diyorum ama bilemedim :d

öyle bir ayar duydum ama nerden açılıyor fanlar son hız bilmiyorum.
Herhangi bir ayar yapmadım, ekran kartı bile ayarlanmamış saf dümdüz bilgisayardan anlamıyormuş gibi oyuna girdim dGpu testim onay bekliyor en kısa sürede heralde açılır.

Edit: FN-F8'miş
Konunu içeriğini direk buraya kopyalasam mı diyorum ama bilemedim :d
Konu açtıysanız bizleri de etiketlerseniz çok güzel olur hocam. Turbo kapalı sıcaklıklardı o zaman değil mi PUBG'deki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı