İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elinize sağlık, tekrar hayırlı olsun hocam. Ürün gozume girdi umduğum gibi cıkmış ürün zaten bence bu fiyat bandında alınabilecek bir ürün sizce?

Elinize sağlık, tekrar hayırlı olsun hocam. Ürün gozume girdi umduğum gibi cıkmış ürün zaten bence bu fiyat bandında alınabilecek bir ürün sizce?

Ben dün hbden 15.103'e aldım. Bu fiyata en F/P cihaz bu gibi.

Ben hayatında hiç laptop kullanmamış, 2 tane 24" monitörü masaüstünde aynı anda kullanan biri olarak artık hayatımı masadan kaldırıp, ya birazcık da salonda oynayayım şekline sokmak istedim
Şaka bir yana iş yerine falan götürmek istedim. Laptop rahatlığı çok güzelken, neredeyse masaüstü bilgisayarımla aynı değerleri vermesi %10 kadar bir kayıp var 2070 Super'le çok hoşuma gitti, işlemci PUBG de 80 derecelerde görmek güzel, 17500 fiyat bandında almayı düşünüyordum 15500 olunca hiç kaçırmadan aldım. Klavyesi güzel hissettiriyor.
Kablosuz mouse ve kablosuz kulaklık lazım şimdi buna
Dipnot: Tek sorun fan sesleri bilgisayarı yoran oyunlarda biraz fazlalaşıyor. Klavyede elinizi koyduğunuz yerde sıcaklık da hafif terleme yapıyor. Fan sesi ve şu alttan gelen sıcaklıklar engellenirse laptoplarda masaüstü kullanıcısı kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam aynen dediğiniz gibi okeyim klavyesi zaten SteelSeries'ya tabii iyi olacak o kadar para veriyorsun ve heleki fiyat performans cihaz olunca bu kalite bu hizmete değen cihaz oldu gerçekten bu arada attığınız skor puanı cok güzel şaşırtıyor gitgide Monster iyi bir yerden daldı piyasaya tekrar.

Maşallah hocam ne bicim cihaz bu laptop diyoruz bir de masaüstü gibi ya.

BIOS ayarını dGPU yapmak pil modundayken süreyi çok çok kısaltmaz mı? Hiç pil testi yaptınız mı?

BIOS ayarını dGPU yapmak pil modundayken süreyi çok çok kısaltmaz mı? Hiç pil testi yaptınız mı?
Pil modunda oyun oynamayı denedim, oyun oynatmıyor (Rocket League ) 60 fps e falan sabitliyor kendini hatta yer yer 40-45 lere düşüyor. Ortalama pil süresi 1-1.30 saat

Yaptığım bir test rakamları hatırlamıyorum.
Pildeyken CPU 30w Gpu30w çekerken
Fişde Gpu70w a kadar çıkıyordu.

pilde oyun oynanmaz, pil içinde dgpu kapatıp bilgisayarı performans moduna çeker birazda parlaklık kısarsanız tahmini 1 saat daha artış sağlar. 2-2.30 saat bir ömrü olur diye düşünüyorum.

Hocam,
Yarın benim cihaz da gelecek.
Sizden ricam sırasıyla hangi programlar ile testler yaptığınızı yazar mısınız?
Bir de Windows sürümü olarak hangisini indirmeliyiz, en performanslı.
Ben MUX'dan çok anlamam en büyük oynadığım oyun CS:GO yani, açmasam ne olur, çok mu performans kaybederim? MUX'u açmalı mıyım, açarsam bilgisayarın ömrü ne derece etkilenir.
Aklımdaki soruları yanıtlarsanız çok memnun kalırım. @BeLcyna ve ayrıca @Semicon hocamdan da rica ediyorum.
Saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ömrü etkilenmez.
MUX'suz CS'de 150 FPS alıyorsan MUX'la 300/400 alırsın.
Sadece MUX açarsan batarya süren azalır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…