İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ömrü etkilenmez.
MUX'suz CS'de 150 FPS alıyorsan MUX'la 300/400 alırsın.
Sadece MUX açarsan batarya süren azalır.
Teşekkür ederim, 15 sayfa mesaj olmuş. Bir yerlerde mux'un nasıl açıldığı yazılmıştı sanırım
Testler için hangi programları kullanmam konusunda bilgim yok halen.

Teşekkür ederim, 15 sayfa mesaj olmuş. Bir yerlerde mux'un nasıl açıldığı yazılmıştı sanırım
Test için 3D Mark TimeSpy ve oyunları kullanabilirsiniz.
Değerleri atarsanız inceleyebiliriz.

3060 görüntüyü önce Dahili gpuya gönderiyor sonra ordan ekrana geliyor.
mux açınca direk ekrana geliyor gibi basit tanım yapabilirim.
ikisi beraber çalışıyor açmayınca.
performans farkı bende vardı pubg gibi bir oyunda 50 60 fps farketti.

Ben Pro kullanıyorum ( orjinal lisansim vardi ) Semicon ise Home kullanıyor.
64bit zaten şart.

3D Mark Demo steamden indirilebilir, Time spy açarsanız ordan, crystaldisk ile disk testi, ölü pixel testi benim yaptıklarım bunlar oyunlar haricinde,

mux için çok net birşey diyemem ama, işlemci zaten ısınıyor ( lol de 65-70 abartı değil ) birde dahili gpu gücü yüklemek istemedim.

Şahsi görüşüm bunlar, yanılmış olabilirim.
Ana konuda var nasıl açılacağı, kombinasyonu söylemedim sadece bilmeyen kurculamasın diye

Yani açmazsak daha mı çok yükleniliyor işlemciye, daha çok ısınıyor..
Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Merhaba arkadaşlar,

Cihazı bugün teslim aldım. Masaüstü ve eski bir Abra A7 kullanıcı olarak. Uzun süredir bir sistem arayışındaydım. Güncel bir masaüstü ya da laptop için pandemi öncesinden beri bakıp, mining yapan arkadaşlara çok söylendim.

Öncelikle Monster A7 laptopumdan çok memnun değildim. Linux, BIOS, soğutma ve bir takım başka yazılım sorunlarından dolayı. MSI, ASUS firmaların cihazlarını kendime hedef koymuştum ancak onların fiyatları maalesef çok yüksek. Bu cihazı alırken bir takım şüpheler vardı kafamda ancak tek kelimeyle cihaz harika.

Kasası ve görüntüsü çok güzel. GP, ge, GF, ROG kasaları denedim bu kasa daha iyi duruyor. Orijinal GP76'dan daha iyi görüntüsü. İş yerinde alengirli RGB falan ROG kasalardaki gibi olaylar çok göze batıyor ama bu kasa çok profesyonel duruyor, MacBook'lardan daha fazla profesyonel bir duruşu var.

Soğutması ve BIOS'un detaylı hali çok iyi. Eski bir Monster kullanıcısı olarak inanamıyorum. Gerçekten çok beğendim.

Linux henüz deneme fırsatım olmadı ama internette GP76 Ubuntu videoları olduğu için tercih ettim, sorun olursa yazarım.

CS:GO Ultra sabit 400 FPS, World of Tanks Ultra 180-300 FPS değerler veriyor. (dGPU)
Otomatik fan da işlemci ve GPU 75-80 derece arası gezdi. Anlık işlemci 90 derece oldu hemen düştü.
Turbo fan da ise 65-75 derecelerde gezdiler.

144Hz ekran çok iyi ölü piksel falan yok. Beğendim.
Klavye güzel ancak tuşların yerleri farklı program yazıyorsanız alışmanız lazım normal Q klavyeden biraz farklı.
Touchpad iyi.

Kutudan çıkan USB bellekten yükledim driverları ses sorunu falan yok. Her şey çalışıyor.

Monster'ın standart FN+ESC ile gelen o ara yüzü yok, MSI olduğu için sanırım. Fan eğrilerini değiştirmek, sıcaklıkları görmek kolay oluyordu. Bu cihazda da bir yolunu bulurum çok vaktim olmadı.

Tek eksi olarak gördüğüm kısmı höparlörlerden ses boğuk geldi bana. Güzel saran bir stereo sistem yapmışlar ses yüksekliği güzel ama dahili bir ekolayzır olmadığı için sanırım bana boğuk geldi. Kulaklık takıp denedim her şey çok güzel.

Windows kurmam 3 dakika civarı sürdü inanamadım. Büyük kısmı şifre belirleme falandı.Biz ssd diye ne kullanıyormuşuz. PcIE 4.0 ssd kendini belli ediyor.

Sonuç olarak alırken çok şüphelerim vardı. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu fiyata bulunmaz bir cihaz.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Alalı kaç gün olmuştu hocam?

Yani açmazsak daha mı çok yükleniliyor işlemciye, daha çok ısınıyor..
Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
2 3 5 derecelik fark çok büyük değil bu arada
@Alfakatano çarşamba elime ulaştı elime cihaz
@CptAirbus bende çok beğendim cihazı, hafif heybetli gösterişli ama değilmiş gibi bir hissi var. Ben siyah kasa sever olarak, gri kasada baya hoşuma gitti. Elimde msi stickerlari var. Laptopa yapıştırmayı bile düşündüm

Inceleme güzel olmuş katkı için teşekkürler 3DMARK Timespy sonuçlarını da atar mısınız?
Dipnot; Ses driverları dosyası olan flashları güncellemeleri güzel olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…