İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah başka sorunlar yaşamazsınız hocam.

Kralsınız hocam 1 aydır inceleme bekliyorduk, güzel olmuş elinize sağlık.

Arkadaşlar ben de alabilirim. ASUS, MSI eledim. Monster alacağım galiba. Alırsam bir adet konu açarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada savaş çıkmış.
Hocam üründen memnun kaldınız mı?
Ayrıca MUX ayarını aktif etmek uğraştırıyor mu?

Hayır hocam BIOS'a girip Advanced kısmında sag CTRL sag Shift sol alt F2'ye basinca ek seçenekler gelmiyor MSI VGA modeyi discrete yapıp, F10 kaydet diyoruz.

Kralsınız hocam 1 aydır inceleme bekliyorduk, güzel olmuş elinize sağlık.

Arada başka kullanıcı arkadaşların da deneyimi var, konuyu editleyip onların deneyimini de ana konuya taşıyabilsek güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kuzenimin Abrası var, ondan gördüğüm bir şey sorucam size. Kuzenim laptopu şarjdan çıkardığında laptopu 100'den 0'a 1 saniyede geçiyor. Performansı baya bir düşüyor. Bu cihazda nasıl?

Hocam kuzenimin Abrası var, ondan gördüğüm bir şey sorucam size. Kuzenim laptopu şarjdan çıkardığında laptopu 100'den 0'a 1 saniyede geçiyor. Performansı baya bir düşüyor. Bu cihazda nasıl?
Şarjdan çıkarınca, performans düşüyor. Fakat 1-1.5 saat kullanım sağlıyor. Ben fps sabit oynadığım için tam net sonuç veremeyeceğim ama Rocket League oynarken 144 fps sabit oynarken şarjdan çıkarınca 50-60 lara düşüyor. Ayarı var mı emin değilim, zaten sarjda kullandığım için, elime alıp bir yere gidersemde orda oyun oynamam diye düşünüyorum.

Peki şarj aleti uzun süreli kullanımda ne kadar ısınıyor?

1 TB Samsung SSD 1 TB Intel SSD almak ne kadar mantıklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…