İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BIOS içerisinden Advanced + tuş kombinasyonuyla en altta Re-Size Bar var, açmayı unutmayın. Bedava performans.

Hocam açıklar mısınız tam olarak ne işlev görüyor?

Smart Access Memory diye bir sistem işlemcinin tüm ekran kartı belleğine erişmesini sağlıyor. AMD son nesil ve Intel 11. nesil işlemcilerde var. Technopat konuyla ilgili makale ve video yayınlamıştı oraya bakabilirsiniz.

Bu laptop Hepsiburada'ya bir daha ne zaman gelir sizce? Daha önce böyle olduğunda ne olduğunu bilen veya fikri olan var mı? Bugün sabah almak için erken de uyandım ama tükenmiş alamadım. Sizce ne zaman gelir bir daha? Taksit seçenekleri bana uyduğu için Hepsiburada'yı tercih ediyorum.

Monster'dan mail geldi; uzunca yazmışlar:

Sorunun araştırılması ve ivedikle incelenmesi için lütfen bize gönderin, yeni bir cihaz olduğunu dikkate alarak inceleyeceğiz dediler kısaca.

Ben de bugün kargoya verdim süreci anlatırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam, buradaki çoğu insana rehber oldunuz umarım sizin de işiniz görülür bir an önce.

Geçmiş olsun hocam, buradaki çoğu insana rehber oldunuz umarım sizin de işiniz görülür bir an önce.

Aslında benim PC burada ki kullanıcıların ortalamasının altında kalıyordu, ekran kartı hemen hemen ayni puandayken işlemci bayağı geride kalıyordu. Bakalım ne olacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…