İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dgpu aktif değilken ve aktif ettikten sonraki test sonuçları ( high performance modunda , turbo fan açık )

Bana ilk geldiği gün sizlere fotoğrafını atmıştım. Ve buldum, arka panelin resmini çekmişim

Dosya Ekleri

• 20210825_205410.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 148
  • Screenshot_20210829-101515_Gallery.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 131
Hocam bu kadar çok satan bir modeli bu kadar geç getirirler mi gerçekten?

Bence kendileriyle alakalı bir şey değildir. MSI ile alakalıdır diye düşünüyorum. Yoksa bu kadar satan bir modeli hemen çıkartırlardı tekrar. Birkaç güne alacaktım ama vazgeçtim galiba. Eğer o tarihte çıkarsa indirim de bitmiş olacak...

Warzone açtığımda afterburner aktifleşmiyor oyunda neden oluyor bu bilen var mı ?
Gördüğüm kadarıyla da ortalama cpu 75-80 derecelerde gpu 70-75 derecelerde çalışıyor
Max olarak cpu anlık 96 görmüş gpu da 80

Intel'de bu peak değerler normal, throttle var mı? Warzone'da csdeki anti-cheat gibi engelliyor olabilir FPS izlemeyi.

Konu dışı olacak ama sormak istediğim bir şey var size. 17k bütçeye kasa toplayacaktım (ekipmansız), sizce vazgeçip bunumu almalıyım? Taşıma ihtiyacım yok.

Konu dışı olacak ama sormak istediğim bir şey var size. 17k bütçeye kasa toplayacaktım (ekipmansız), sizce vazgeçip bunumu almalıyım? Taşıma ihtiyacım yok.

Taşıma ihtiyacın yoksa tabii ki kasa, çünkü ileride yükseltme yapma imkanin var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…