İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Soğutucuya gerek kalmaz gibi duruyor. Oyunda ayarlar Ultra'da ise 80 dereceyi geçmemesi çok iyi. Benim için en hassas konu sıcaklık o yüzden sevdim. Şu an para biriktiriyorum. Umarım fiyatı artmaz eğer indirimsiz haline gelirse alamam.

Anladığım kadarıyla oyunlarda Turbo fan açık değil öyle mi? Turbo fan kapalıyken sıcaklıklar böyleyse açıkken bayağı iyi olacaktır.

Testlerimde açık değildi, altına soğutucu koyup 70-73 derecelere düşürdüm işlemciyi Turbo'yu açsaydım ( ilk teste bilmiyordum ) sanırım 67 69 derece olurdu.
-
Güncelleme; Teknik servis kaydı yapıldı diye, 17.00 civarında mesaj geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

3D Mark'ta aldiginiz sonuclar ve fan cikisindaki asinma yüzünden servise gonderdiniz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben cihazı Hepsiburada üzerinden almıştım. En başta fark etmedim ancak bana 512 GB Samsung PM9A1 SSD yerine Crucial 500GB P2 SSD ile yollamışlar.

Arayıp sorduğumda sitelerde farklı olabilir dediler ama Hepsiburada'da böyle bir şey yazmıyor. Detaylı mail yazdım bize yollayın cihazı dediler. Şu anda kargoda cihaz. Sizde eğer kendi siteleri haricinde aldıysanız bir kontrol edin size de farklı parçalarla yollamış olabilirler.

Gelişmeleri buraya yazarım.

Evet bu konuyla ilgili birkaç başlıkta uyarmıştım arkadaşları. Böyle bir saçmalık yapıyorlar. Yeri gelince RAM konusunda da olabiliyormuş bu durumlar bazen dış sitelerde.

Kargoyla yollayınca süreç cok uzuyor, yanlış pazarlama stratejisi olan ömür boyu garanti ve 6 ayda bir bakım/onarım hizmeti firmayi içten içe yediğini farkettim. Bu şekilde vaatlerle ürünlerini satmaya devam ederlerse çok yakında kepenkleri indirirler.

Garantiye giden ürünlerin %50 den fazlasi eminim bakım içindir, fakat sadece 1 servis varken bu kadar iş gücü sırtlamak yinede helal olsun.

Arkadaşlar demin Monster desteği aradım, stoğun verilen tarihten önce gelme ihtimali varmış.

Arkadaşlar demin Monster desteği aradım, stoğun verilen tarihten önce gelme ihtimali varmış.
Cihazı beğendim ama teknik destek kısmı biraz zayıf gibi geldi. @Radeon RX 5500M hocam daha tecrübeli ama, ben steelseries ve xdrive dan aldığım desteği hiç bir firmadan almadım. Öneri firma var mı? Teknik destek olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…