İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende hepsiburadadan aldım 512 Samsung ile geldi.
Yaklaşık beş gündür v25.1'i deepcool N9 ex soğutucu ile kullanıyorum. Vereceğim sıcaklıklar Turbo kapalı gözlemlerim.
-ReSize BAR açık, MUX açık, NVIDIA Max performans seçili, nihai performans açık.
Klima açıksa tarkov da CPU GPU 65 (GPU 1980 MHz) dereceyi geçmiyor. Klima kapalı ise 76 (GPU 1920 MHz) dereceyi geçmiyor.
Tarkovda CPU kullanımı %40'ı geçmiyor (yükleme ekranları) hariç.
Tarkovda mid ayarlarda reserve, customs haritalarında ortalama 80-90 FPS alıyorum FPS düşmesi vb hiç yaşamadım. Factory de ortalama 120 FPS alıyorum FPS düşmesi vb yaşamadım.
Panel kalitesi oyun için çok iyi. (keskinlik, kontrast, renkler başarılı) ancak gündüz nit düşüklüğünü karanlık sahnelerde çok net hissediyorsunuz sanırım maksimum 300 nit veriyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan gamma yükselterek aşmaya çalışıyorum.
Kasa kalitesi iyi alüminyum plastik geçişlerde sıfıra sıfır oturmayan elinizle yoklamasanız farkedemeyeceğiniz çıkıntılar var benim için sorun değil.
SSD PCI 4 olduğu için userbench de sonuç Gaming ufo çıkıyor çünkü SSD overall ın çok çok üstünde bir puan alıyor.
Ses kalitesi çok iyi değil idare eder vaziyette.
Turbo fan yüksek sesle çalışıyor ama işini çok iyi yapıyor.
USB port bir tane daha olsa çok iyi olurmuş.

Son düzenleme:
İnceleme için teşekkürler. Ben de aynı modeli kullanıyorum. Resize bar aktif etmek için ekran kartının biosunu güncellemeye ihtiyaç duydun mu?

Malesef ürün stoklarda olmadığı için, tek şans iade diye dönüş aldım. Ve bende iade istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum
@lsaurora iade cıktı cihaza da ben değişim istiyorum ürün stoklarımızda uzun zaman yok eylül planlamasında gelmeyecek dediler

Son düzenleme:
İnceleme için teşekkürler. Ben de aynı modeli kullanıyorum. ReSize BAR aktif etmek için ekran kartının BIOS'unu güncellemeye ihtiyaç duydun mu?

GPU BIOS güncellemedim hocam. Sadece BIOS Advanced tuş kombinasyonu ile enable yaptım.

Hocam iki ucu kirli değnek. İade etsen stok gelince fiyat bu olmaz diye düşünüyorum. İade etmesen ortada bir kusurlu ürün var. Kötü bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arka izgaralardaki yamukluktan dolayı göndermiştiniz değil mi? Bir zararı oluyor muymus ya da neden öyle olmuş bilgilendirdirler mi?

Arka izgaralardaki yamukluktan dolayı göndermiştiniz değil mi? Bir zararı oluyor muymus ya da neden öyle olmuş bilgilendirdirler mi?

BIOS'tan nasıl açacağız ReSize BAR'ı?

Bilgilendirme yapmadılar o konuda. Sadece değişim istedigim cihazin olmadığını istediğim farkli bir modelle istersem degisim yapabilcegimi soylediler.

V25.1.1 veya v25.1 iki modelden biri olur dedim. Yarin haber vereceğiz, depomuzda varsa dediler v25.1.1 modeli olursa aradaki farkı veririm dedim ne diyeyim

Anladım geçmiş olsun. Şu an Aorus 15P de indirimde onu da düşünebilirsiniz eğer fark çok olursa.

Anladım geçmiş olsun. Şu an Aorus 15P de indirimde onu da düşünebilirsiniz eğer fark çok olursa.

Vallahi ben bu cihazı istiyorum Ürün hakkında detaylı rapor istedim. Detaylı rapor bilgisinden sonra değişim için diretecegim

@BeLcyna vallahi hocam beni kanser ettiler. Stok yenilemiyorlar v25.1.1 modelini bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…