İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@BeLcyna vallahi hocam beni kanser ettiler. Stok yenilemiyorlar v25.1.1 modelini bile.
2 gün önce vardı stokta, bende değişim için gönderdim kusurdan ötürü iade iade diye direttiyorlar Niye bu diretme anlamadım, sirket adına faturalandirmistim, iade faturayi gönderin dedi dedim hangi ürünü iade ettik?

Dedi ki işte aldık ürünü geri, sana ürün bulursak yolllarız bulamazsak o zaman para iadesi yaparız.

dedim seçimlik haklarım? malesef stokta yok dedi dedim beklerim 2 ay , malesef muhasebe 2 ay faturayı tutmaz dedi

Cihaz gerçekten çok güzel yoksa inanın para iadesi alır çekilirim servis kalitesi biraz kötü, ilgilenmeye çalışıyorlar, birseyler yapiyorlar ama olmuyo

@BeLcyna siz 240Hz modelini mi aldınız? Ayrıyeten peynir ekmek gibi satan bilgisayarı neden stoklara getirmezler?

Son düzenleyen: Moderatör:
@BeLcyna siz 240Hz modelini mi aldınız? Ayrıyeten peynir ekmek gibi satan bilgisayarı neden stoklara getirmezler?

Ben alamadım. Firma iade diye diretiyor, ben değişim diye.
@221B Bakerstreet Monster teknik servis incelemesi de yakında. @T129Atak cihaz az bir şey kötü olsaydı para iadesi alıp çekilcektim. Ama bu kadar kötü teknik servis (kötüden kasıt iletişimleri kopuk) diğer yönlerini bilemiyorum. Bu ürün için çekilir sadece.

@T129Atak 3 Ekim çok uzun süre bence yanlış bilmiyorsam Monster üretim değil toplama yapmıyor mu?

Hocam 500 TL indirim çekini kullanmış mıydınız?

Hocam bende de aynı durum var, sizde bir gelişme var mı konu ile ilgili?

Hocam 500 TL indirim çekini kullanmış mıydınız?

Hocam bende de aynı durum var, sizde bir gelişme var mı konu ile ilgili.

500 TL indirim çekini kullandım. Bir gelişme yok. Cihaz ellerinde notumu okumuşlar, biz değerlendiriyoruz ilgili birim sizi arayacak dediler.

@Just a Minute ben beklemeyi düşünüyorum ki büyük ihtimal stok'u geldiğinde fiyatı artacak o yüzden indirim yakalaman gerekecek v25.1.1 daha sitesinde 3 ekim yazmadığı için benim umudum var

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…