İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
500 TL indirim çekini kullandım. Bir gelişme yok. Cihaz ellerinde notumu okumuşlar, biz değerlendiriyoruz ilgili birim sizi arayacak dediler.

Bende Hepsiburada destek ekibiyle iletişime geçtim durumun düzeltilmesini isteyeceğim. Şu an sadece destek talebi açtım bekliyorum.

@Just a Minute anladım hocam ben yine de haber veriyim dedim
@Radeon RX 5500M hocam v25.1.1 modelinin siparişini verdim fakat ben 8 yıldır aynı laptop kullandığım için hangi testleri yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Tekrardan selamlar. Yine ben Testlerle geldim bu sefer. Yaptığım testleri aşağıya ekliyorum.

1.Test: Yüksek Performans + Turbo Fan + Laptop Soğutucu Üstünde

2.Test: Yüksek Performans + Fan Oto + Laptop Soğutucu Üstünde

3.Test: Yüksek Performans + Turbo Fan + Laptop Masanın Üstünde

Bunlar da CPU-Z verileri:

Ve son olarak 240Hz ekran:

Ölü Piksel: Ekranda 1 tane ölü piksel çıktı. Baya dikkatli baktım ama başka göremedim (Gece bunu tekrar kontrol edeceğim). 1 tane de olsa çıkması birazcık moralimi bozdu ama asla farkedilmeyecek bir durumda bu piksel. Yani şuan için beni rahatsız etmiyor. Rahatsız etmesini de geçtim göremiyorum bile. Sadece siyah ekranda çok yakına gelip bakılınca belli oluyor. 1 Ay kullanacağım ilerleme olursa panel değişimi talep ederim. Şuanlık sorun yok çok şükür.

Işık Sızması: Bilgisayarda ışık sızması görmedim. Buna da yine gece tekrar bakacağım. Ekstra bir durum olursa editlerim yazıyı.

Genel olarak böyle veriler. Daha programları kurmadan sizin için testleri yaptım. Şimdi programları halledeyim hemen. Programları vs kurduktan sonra vakit bulabilirsem oyun için de testler yaparım.

@221B Bakerstreet @DrOetker @Radeon RX 5500M @BeLcyna

İnceleme için teşekkürler HWiNFO'dan thermal throttling olup olmadığını da kontrol eder misiniz kullanım esnasında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklıklar ne durumdaydı hocam? Oto ve maks fanda performans pek farketmemiş. Bir de hangi model laptop soğutucu var? Sıcaklıklara etkisi var mı oto fanda?

@Elliot.Alderson @lsaurora benim cihaz bugün sonuçlandı, bugun acılan stoklardan 1 tane bana ayırdılar, ödeme ve iade islemlerini tamamladım. 25.1.1 gönderecekler. ekstra boşa para verdik ama cihaz çok hoşuma gitti güle güle kullanın hocam sizlerde
Sıcaklıklar ne durumdaydı hocam? Oto ve maks fanda performans pek farketmemiş. Bir de hangi model laptop soğutucu var? Sıcaklıklara etkisi var mı oto fanda?
Oto dayken kendini turboya otomatik alıyor diye hissetmiştim ben, belki turbodan üç beş rpm düşüktür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…