İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@lsaurora hocam bazı arkadaşlar ReSize BAR da açmış. Onu da deneyebilirsiniz.

Evet açtım onu ben de, sadece ısıyı biraz düşürmeye çalışıyorum.

Teşekkürler -80'i denedikten sonra hangisinin daha stabil ve iyi olduğunu paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cahilliğimden soruyorum. Darladıysam kusura bakmayın. 3DMark'da sıcaklıklar nerede gözüküyor ya da GPU CPU sıcaklıklarına nereden bakıyorsunuz?

Altta grafikleri var, sonuç ekranı gelince aşağı kaydır.

Son düzenleyen: Moderatör:
@BeLcyna evet hocam v25.1.1 sağına soluna baktım bir sıkıntı göremedim ayrıyeten ölü piksel testi de yaptım
time spy ve cinebench testinden başka bildiğiniz test var mı yapılması gereken

arkadaşlar time spy testi ve time spy sırasındaki sıcaklıklar hwinfo. Nasıl sizce termal throttling var gözüküyor ama @Radeon RX 5500M

Dosya Ekleri

• resim_2021-09-04_132001.png
    615,6 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:

Hocam soğutucuyu sormuşsunuz. Evet ben faydası olduğunu düşünüyorum bayağı işime yarıyor tavsiye ederim. Boyutu olarak laptop tam oturuyor. Kenarlarda az bir şey boşluk da kalıyor..

Beyler bu bilgisayarda MSI CENTER veya MSI Dragon tarzında bir yazılım yok mu acaba? Pil modunu vs nasıl ayarlıyorsunuz siz? Sürekli %95-100 olarak şarjda durması pili daha çabuk bitiriyor. Msi'larda ayarlanabiliyor bu. Bu model için öyle bir yazılım yok mu?

Bir de dün 1 tane ölü piksel var demiştim, gece baktım 1 tane daha buldum. Toplamda 2 pikselde sorun var ama ikisi de ölü piksel değilmiş. İnternetten araştırdım, yanlış anlamadıysam eğer onlar sıkışmış pikselmiş. Hiç belli olmuyor ama o yüzden şimdilik kullanmaya devam ediyorum Zaten 1 ay içinde değişim hakkım var..

bu da benchmark testi sıcaklık gpu 70 derecede sabitti

Dosya Ekleri

• resim_2021-09-04_143332.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 113
Sadece Feature Manager var malesef. Güç modu ayarı ve pil kalibrasyonu yapılabiliyor. Dragon center yükleyip ürünü seri no ile kaydedince sadece ekran görüntü ayarları kullanılabiliyor. Gaming,eye rest vs.

Hocam bende MUX acıp feature manager high performance pil tam performans fanlar Turbo'da aldıgım 3D mark testi bu şekilde, bir arkadas daha bu şekilde sonuc aldıgında galiba teknik servise gondermişti ne sonuc -aldı acaba? Bu arada test boyunca GPU sıcaklıgı Max: 70 CPU sıcaklıgı Max: 87 oldu.

bu arada forumdan bir arkadas yazmıstı bu msi laptoplarında olagan bir durummus adaptorden vızıltı sesi gelmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…