İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben göndermiştim. 9500 aldığım için ama tam sebebi o değildi.

9500 alinca testten sağına soluna altına baktim, arka tarafında 3 tane eğik/büzük demir gördüm örnek resimi aşağıya koyuyorum.

Sonuç olarak 25.1.1 ile değişim verdiler ekstra para ödedim. Ama bu cihazin sorunsuz geleceğinin garantisi yok.

Malesef ki Monster bir iyi birşey ve birde hata yaptı.

Türkiyede firmaların batma sebebleri, üretimde oluşan sürekli hatalar. Telefon markalarını buraya taşıyıp üretimi burda yapan + devletten teşvik alan firmalar çok fazla hatalı üretim + ve bilgisiz personel yüzünden bu sene kapatma kararı almışlar.

Dosya Ekleri

• 20210827_175427.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 116
@BeLcyna hocam peki bir sorum var burda degerlerini paylaşan baska ardaslarda oldu genel puanlar 9000-9200 arası işlemci paunları fark ediyor 10500 alan da var 9500 de bu sorun mudur bunun için monster teknik servisine başvurmal gerekir mi? konuşsam ne dememiz lazım?

Hocam ben iskillenip etrafına bakmıştım, eziklik görmüştüm. Yoksa puan farkı neye göre oluşuyor tam emin değilim, 9500 puan ile 10800 arasında 3 fps fark var. Ben cpu testde 32.1 fps almıştım arkadaş 35.2 almıştı. Sanmıyorum..
Bilgisayar ara sıra hoparlör ile ilgili hata veriyor yeniden başlatınca düzeliyor. Nedeni nedir bilen varmı
1. sayfadaki intel sst olayını denedin mi? Yazılımsal bir sorun gibi duruyor gibi geldi bana tam emin olmamakla birlikte.

Ekim-Kasım gibi inşallah bende alacağım modeli, hem yazılımsal olarak oturur o zamana kadar.

Bendede ölü piksel değil de ışık sızması var sıkıntı olur mu
valla siz deyince fark ettim, ekranı yanlış montalamışlar zaten sağ üst tarafta çıkıntı gözüküyor.
valla kullanım acısından sorun yok ama genel olarak sorunsuz ürünle karşılaşmak istiyoruz. Sanırım yarın servise göndereceğim tekrar ilerde servisle uğraşmamak için

Geçmiş olsun hocam. Benim de arka fanda kırıklar vardı ufak tefek. Bir de dizüstü kullanımda menteşelerden ekran kasaya sürtebiliyordu arada. Servise kaydettirdim problemleri, ilerde sorun olursa düzelttireceğim. Sorunsuz bilgisayar zor denkgeliyor sanırım.

arka fanda kırığı nasıl gördünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…