İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@CptAirbus Banada öyle geliyor hocam, arkadaşlar moralimi bozuyor. Değişim imkanı veriyorlarsa 1 hafta 10 gün daha cihazsız kalmamı, eğer ki sorunsuz cihaza ulaşacaksam söylüyorlar. Cihaz 240 Hz monitöre sahip olduğu için ölü piksel çıkmasını olası buluyordumç

1 tane sıkışmış pikseli görmek için bilgisayarın dibine giriyorum. 1 tane beyaz renkte parlayan piksel, 1 tanede asıl belirgin ölü piksel var. Monster değişim imkanı verirken değişim yapmayı düşünüyorum fakat bilgisayarsız da kalmak istemiyorum

Ölü ya da sıkışmış sorun değil ama beyaz parlayan sinir eder uzun vade de ben olsam değiştirirdim. Tabi ki sizin kararınız. Bence konuşun stok gelince kargolarsınız bilgisayarsınız kalmazsınız.

@CptAirbus Ürün değişimi yapmıyorlar, panel değişimi yapılacak zaten. Şikayet var a kayıt açıyorum şuanda, en hızlı sonucu ordan alacağımı düşünüyorum.

@CptAirbus ürün değişimi yapmıyorlar, panel değişimi yapılacak zaten. Şikayet var a kayıt açıyorum şu anda, en hızlı sonucu oradan alacağımı düşünüyorum.

Panel değişecekse yollayın gitsin. Telefonla gece 01 de teknik servisle konuştuğumda destek@monsternotebook.com.tr adresine sorunu açıklayan fotoğraflı mail atın demişlerdi. Yaptım aynı gün cevap verdiler. Sonrasında aynı gün mailin çıktısıyla kargoladım. Şikayet var gibi sitelerden bugüne kadar hiç iyi geri dönüş alamadım.

valla sanırım yollamayacağım Şikayetvar'a da yazdım, mail de attım. Arkadaşlarla konuşup en uygun yolu bulacağım. Yeni alacağım panelde ölü piksel olmama ihtimali gibi bir durum söz konusu değilmiş, 1 tane ölü piksel göze batıyor diğer 2 sorun çok fazla batmıyor, ölü pikselin yerini bildiğim için gözüm oraya gidiyor. Şuan bilgisayar lazım bana en azından 7-10 gün arası sonra bilgisayar tekrar bir 15 gün lazım değil. o aralıkda yollayacağım en azından geri dönüş yapsınlar kendilerine bilgi vereyim.
Bu arada Re-Size Barı açınca performans güzel artıyor tavsiye ederim.

Ben hala çok kararsızım @BeLcyna Kararsızlığım da şundan kaynaklı: Şu an (1 aya kadar) bol bol vaktim var ve servise ulaşımım da sorun olmadığı için acaba gitsem mi diyorum ama tabii yeni takılacak panelde de çıkmayacağının garantisi yok. Çarşambaya randevu aldım, en azından bir götürüp göstermek istiyorum. Yine size de haber ederim.

Not: Bende Tulpar T7 V25.1 var ama ekranı 240GHz. Eğer ellerinde bu panelden varsa size de haber ederim, değişmek isterseniz diye.

Benim kasa arkasında 25.1 yazıyor seri numarası olarak ama ben 25.1.1 almıştım. Cihazı detaylı kontrok ettiğimde 03 eylülde değişim cihazi talebi verdim ve cihazın olay günlüklerini karıştırdığımda 13 Ağustos da ( ürün piyasaya sürülmeden önce ) ve 3 eylülde cihazda işlem yapıldığını farkettim. Büyük ihtimalle bu cihaz 25.1 den dönüştürülmüş 25.1.1 cihaz içine windows + 1tb ssd + 240hz panel takılmış. Sorun yok bu şekildede olur ama takılan panel ölü pikselli olmuş. 240Hz ve Ips panel olan modellerde çok sık rastlanılan bir sorun ölü piksel ekran ortasına yakın olduğu ve gözüm sürekli ölü pikseli aradığı için panel değişimi için göndereceğim. Bu şekilde kafam rahat etmedi. Ama tamir süresi 10 iş günü deniyor yani 14 günde falan ulaşacak gibi cihaz bana bunun için sikayetvar kaydı falanda oluşturdum. Hızlı sonuç almak için arkadaş cihaz değişti diye sevindik bu seferde ölü piksel

Neden bu kadar rağbet gören bir bilgisayarı hatasız kusursuz satamazlar ki.. soğudum vallahi alıp almamak arasında gidip geliyorum..

Bugün bende yolluyorum hocam teşekkürler geri dönüşünüz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…