İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam elinize emeğinize sağlık teşekkürler gayet bilgilendirici olmuş, hayırlı olsun sıkıntısız kullanın inşallah. Ürüne sahip diğer arkadaşlar da farklı oyun testi yaptıysa burada paylaşabilirse çok faydalı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam bende o yönde tercih yapacağım galiba.
Ben ayrı monitör ile kullanıyorum yine de MUX açmak gerekiyor mu acaba?
@Radeon RX 5500M hocam bilir büyük ihtimal onu, benim bilgim yok o konuda, biri ayrı monitör kullanıyorsanız gerek yok diyordu ama bilmiyorum.

Ürün MONSTER'ın sitesinde stokta yok diyor şansa bak daha yeni ürün çıkar sanırım tekrar ama.

Pil ömrünü sormuş birisi.

YouTube video açık, BIOS dGPU da 1 saat 30 dakikalık deneyim, hyprid kısmına alsan 2.30 saatlere çıkar sanırım. Yeterli bence.

@BeLcyna hocam öncelikle güzel anlatımın ve incelemen için teşekkür ederim. Tek bir konu başlığı altında bulunmak ve kullananların deneyimlerini paylaşması çok güzel olur.

Ben de ürünü dünden beri deneyimliyorum. Ses driver'ı konusu dışındatadımı kaçıran bir şey olmadı ama o sorun da zaten kolayca çözülüyor. Hoparlörü merak eden arkadaşlar vardı, ortalamanın üzerinde bir performans veriyor diyebilirim ama öyle aman aman bir performans beklemeyin. Günlük kullanımda üzmez.

Klavye çok kaliteli. Kasa zaten malzeme kalitesiyle insanı çekiyor. İlk olarak Escape From Tarkov oynadım, çok akıcı sonuçlar elde ettim. Ekran deneyimi de gayet iyi. Daha da oyunları deneyimledikçe sıcaklıkları gözlemledikçe yazarım ama kasanın soğutması iyi. Oyunlarda direkt turbo fan kullanıyorum, kulaklık olduğu için sorun yok.

Klavyeden ufak bir video: InShot_20210825_230152951

Dosya Ekleri

• IMG_20210825_042320.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 224
  • IMG_20210824_223808.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 219
@blueremix ben dahil herkes inceleme bekliyordu baktım hala yok, video çekme becerim olsa video çekecektim.
Turbo fan biraz rahatsız edici, ben bugün pubg oynarken pc havalanıp uçacak sandım, masaüstü pc yi masaüstünde kullanan biri olarak, masaüstü inanılmaz sessiz çalışıyordu. Ama hareket özgürlüğü çok güzel birşey, 144hz 24" monitor var onu kullansam mı satsam mı diye düşünüyorum 17'3 gayet yeterli büyüklük aslında 24" hazzını vermesede tatmin ediyor.

İncelemeleriniz için çok teşekkürler, faydası oldu. Bende mümkün olursa 25.1.1 versiyonunu alacağım ama 240 hertz için değer mi diye düşünmüyor değilim Oyun, grafik, yazılım ve sistem işleriyle uğraşacağım, tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca uzun süre turbo fan kullanmak bir sıkıntı oluşturur mu acaba?

240 Hz bence fazla ya, hani sürekli oyun oynayacak başka monitör ile kullanmaycaksan vs. tercihe göre değişir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…