İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal kardesim bazi laptoplarin fan curveleri dolayisiyla degisimlere ani tepki vermiyor benim eski Acer'im da boyleydi ve bu hicbir sorun yaratmadi.

@gen2'nin dediği gibi MSI'ın fanları işlemciye yetişemiyor. O yüzden böyle ani fırlamalar oluyor.

Performans düşüşü +sıcaklık artışı oldu işlemcide.
Cinebench de multiscore 9000 falan veriyor 12000 vermesi gerekirken.
PUBG'de en düşük orta karışımda 120 FPS falan veriyor. Önceden 68 derece sabitken 80 lere çıkmaya başladı
Siz üst yetkililere şikayetvar aracılığıyla ulaşmıştınız sanırım ben oraya gittiğimde nasıl ulaşacağım ki?

sikayetvardan ulaştım ama ordaki arkadaşlara da durumu anlatırsın olmazsa sikauetvara yazarsin gün içinde dönüyorlar

Bilgisayar elime ulaştı. Gerçekten kasa olarak çok hoş ben baya beğendim. Şu an için herhangi bir sıkıntı yok.

Bilgisayar elime ulaştı. Gerçekten kasa olarak çok hoş ben baya beğendim. Şu an için herhangi bir sıkıntı yok.
aynı şekilde bende bugün aldım. gayet güzel duruyor. sadece throtlestop ta gördüğüm kadarıyla undervolt ayarları kilitli. bunları nasıl açacağımı bulamadım.

Satın alamadan stok bitti. Hadi geçmiş olsun .

v21.1.1 modeli 17.699 TL ile satışta. v21.1 modelinin stoğu tükenmiş görünüyor. Stok bitmeden önce 15.5k civarında siteye göre oynuyordu.

v21.1.1'de farklı olarak 1TB SSD, 240Hz ekran ve Windows 10 Home SL var. Aradaki farka değeceğini düşünüyorsanız v21.1.1 stokları muhtemelen bitmek üzeredir, hızlı olmanızda fayda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…