İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Trendyol da 25.1.1 versiyon 16800 TL ye düştü

Kargo süresi 2 gün gözüküyor

Arkadaşlar işlemci için time spy sıkıntılı bir program eğer işlemciyi gerçekten test etmek istiyorsanız cinebench testi yapın sonuçları atın tartisiriz

Arkadaşlar konuyu takip edenlerin bildiği üzere T7 25.1 modelini yeni aldım. Alırken indirim ve Word kart a peşin fiyatına 12 ay taksit kampanyası bitecek diye acele ettim. Bu yüzden de şartlarımı biraz zorladım. Bir şekilde cihazı aldım. Gayet de memnunum. Konu şu an cihazdan öte markayla alakalı.
Cihazı aldıktan 1 hafta sonra kontrol ettiğimde ürünle birlikte Marvel's guardians of the Galaxy oyununu hediye edildiğini gördüm. Üstüne bir de kampanyanın da indiriminde hala devam ettiğini görünce keşke bir hafta sonra alsaymışım dedim.
Ardından bir ihtimal dedim ve Monster'a mail attım. Cihazı kampanya ve indirim bitmeden almaya çalıştığım için oyun hediyesinden yararlanamadığımı belirtim.
Evet biraz yüzsüzlük yaptım ama hakikaten şartlarımı zorladım kampanya bitecek diye. Kendi kartlarımdan birinin limitini düşürüp Word kartın limitini artırarak alacaktım ama bankalar arasında ki kişisel limit sınırına ait bilgilendirmedin anında yapılmadığını, ve bu işin 1 haftayı aşan bir sürede gerçekleşeceğini öğrendim ki şu anda hala kendi Word kartımın limitini yükseltemiyorum. Bu yüzden PC'yi yakın bir arkadaşımın kartından aldım.
Asıl mevzuya dönecek olursak bilin bakalım ne oldu. Evet, az önce oyunun kodunu gönderdiler. Hakikaten gönderdiler. bunu yapmak zorunda değillerdi. Zaten satın almışım ürünü, ilgilenmeyebilirlerdi. Ama hiç de öyle yapmadılar.
3 yıldır Monster kullanıcısıyım. Yeni aldığım cihazla bir 4 5 yıl daha kullanırım inşallah. Bu davranışla beni bir kere daha kazandılar. Teşekkürler Monster Notebok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…