İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kankam ben parayı denklemeye çalışıyordum 10 saatte arttı fiyatı yetişemedik Ben sana tekrardan çok teşekkür ederim çok güzel açıkladın bana laptopu ama kısmet değilmiş artık...
Cansın be knka nasip değilmiş seni çok iyi anlıyorum bu arada. İnşallah bir an önce istediğin cihaza sahip olursun.

15600 TL'ye bende almış bulunuyorum. 20'sinde verdim siparişi fakat hala kargolanmadı. Aradığımda aldığım bilgi fabrikada üretimde çıkınca kargolayacağız oldu bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla her aradığımda test yapmadan yollamayın dedim ölü piksel için ama bakalım ne olacak. Şimdiden hayırlı olsun alanlara.

hocam boşuna uğraşmayın ben cihazı 3 kere değiştirdim test falan yapmıyorlar bence çünkü bu işten anlamayana kakalıyorlar direk

Hocam boşuna uğraşmayın ben cihazı 3 kere değiştirdim test falan yapmıyorlar bence çünkü bu işten anlamayana kakalıyorlar direk.

Yıllardır bilgisayarlar ile uğraşıyorum herhangi bir sıkıntı olduğu zaman anlayıp buna göre çözüm üretebileceğimi düşünüyorum ki ölü piksel durumunda panel değişimi yaparlar zaten ama burada önemli olan servis ile uğraşmamak sıfır bir ürün için.
Laptop elime ulaştı şu ana kadar bir ölü piksel sıkıntısı yok benchmark yaparsam sonuçları buraya atarım.
Benchmark sonuçlarından pek bir şey anlamam yorumlarınızı bekliyorum.
Kriterler:
1) MUX Switch'den sadece 3060 seçildi.
2) re-size bar açıldı.
3) feature Manager'den yüksek performans seçildi.
4) -50 mv undervolt yapıldı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    644,4 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:

Hocam sıcaklık bölümünü de atar mısınız grafik bölümünü yani.

Kapatmıştım geçmiş sonuçlar görünüyor ise hemen paylaşacağım yoksa bir benchmark daha yaparım sizin için. Ek bir düzeltme daha çift monitör ile yaptım benchmarkı bir etkisi oluyor mu bilmiyorum.

Tekrar yaparsanız daha doğru sonuçlar verir.

Hocam bir Undervolt'u kapatın derim çünkü CPU skorunuz biraz düşük belki stabiliteyi bozmuştur
Edit: Aşağıdaki fotoğraf undervoltsuz timespy dır
edit2: Ekran kartı güncelleştirmesinden sonra gpu skor 9k kusurlara çıktı

Dosya Ekleri

• timespy.PNG
    634,2 KB · Görüntüleme: 88
2. benchmarkda CPU 120 puan civarı arttı fakat GPU 200 puan düştü bir de undervoltu düşürüp deneyeyim ya da tamamen kapatıp.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    90,9 KB · Görüntüleme: 65
  • Ekran Alıntısı.PNG
    769,2 KB · Görüntüleme: 71
RAM ile ilgili ufak bir sıkıntı var galiba 1600 MHz görünüyor bu normal mi HWiNFO64 programında. Görev yöneticisinde 3200 MHz görünüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    8,8 KB · Görüntüleme: 76
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…