İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
240 Hz bence fazla ya, hani sürekli oyun oynayacak başka monitör ile kullanmaycaksan vs. tercihe göre değişir.
Hocam ben Hepsiburada'dan aldım. Bilgisayar kutusunu hiç açmadan servise gönderince yükseltme yapılabiliyor. Kargodan teslim alıp Yurtiçi kargo ile ücretsiz Monster servis numarasına kargoluyorsunuz. Taleplerinizi kağıda yazıp paket içine ekliyorsunuz. Ödemeyi monster sitesinden servise giriş numarasına yapıyorsunuz. Yükseltme yapıp adresinize ücretsiz kargoluyorlar. Dış sitelerde stok varsa yükseltme için beklemenize gerek yok.

240 Hz gerekli olmadığını düşünenlerdenim, 240 Hz monitörümü sattım şuan bende 144Hz 24" var ayrıyetten ama henüz laptopa bağlamadım.
144Hz den 240Hz ye geçince ohaaaa demedim, haa güzelmiş oldum. 60>144 gibi keskin bir fark yok.

Çoğu oyunda bu değerlere ulaşmak imkansız, cs valorant lol oynayabileceğiniz oyunlar.

Eğer ağır rekabetçi iseniz yani ben oyun oynadım mı, adam gibi olcak derseniz, klavye, mouse, mousepad, monitör 4lemesine yatırıp yapıp, bir masada laptopu kasa gibi kullanmanızı tavsiye ederim.

Uzun süre turbo fan sıkıntı olmaz ama can sıkıntısına açmamak lazım, yüksek devirde dönen fanlar bir zaman sonra daha çabuk yıpranacağını söylemişlerdi ( kulaktan doyma bilgi ) Ama ben işleyen demir pas tutmaz kafasındayım

Ama dediğim gibi 240Hz için + monitör almanızı çok tavsiye etmem, alırsanız da ayrı bir monitör olarak.

Şahsi görüşümdür bilgiler hatalı olabilir.
Ama 144>240 arasındaki fark hakkındaki hissim yine şahsi deneyimim.
@lsaurora @Hayalet_ N11 De stok 1 kalmış ve fiyat 15.300 biriniz kaçırmasın

Amazonda pazartesi günü 23 stok vardı, 3 stok kalmış. Tekrar indirim olur mu bilmiyorum ama alıcısı çok olduğu için, nefes almak için bir müddet indirim yapmazlar, ama bir süre sonra bir bahane bulup bu fiyat bandına çekeceklerini düşünüyorum.

Son düzenleme:

O şekilde ilk kutu açılışını ben yapmamış olacağım ama. Olmaz yani

Son düzenleyen: Moderatör:
O şekilde ilk kutu açılışını ben yapmamış olacağım ama. Olmaz yani

Kutuyu yine aynı şekilde paketlerler, üretim departmanına gideceği için bizim açtığımız gibi açmazlar

Ben de yükseltme yaptım sadece 1 jelatin vardı kasada o da arka yüzünde Bol bol jelatin bekledim de yoktu

Siz o şekilde mi yaptınız hocam?

Alacak arkadaşlar için söylüyorum.
3060 240Hz hakkını verebilecek bir GPU.
Apex'te 200FPS, Valorant'ta 250, CS'de 300, PUBG'de 170 gibi.
144Hz gayet yeterli fakat harici monitör ile kullanmak istemeyen için 240Hz almak tabii ki daha iyi.

Edit; Monster servisi bu kadar satmaya çalışmamıştır ürünü

Edit 2; Ürün Fiyat/Performans olarak tatmin edici;
Hele ki şuanki masaüstü piyasasında 3900x 2070super bilgisayarı 15000tl ye 2. el vermiş biri olarak; 0 üründe %15-%20 performans kaybı gayet muazzam ki; gördüğüm kadarıyla altına soğutmayı da koyunca kayıp %10-%15 civarlarina düşüyor

Artık laptoplar çok gelişti hocam.
3060 masaüstü ile %10 anca oynuyor FPS'te.
11800H'da 5600X gücünde bir işlemci.
Artık bu makinelerde soğutmada harika.
Artı sana taşınabilirlik sunuyor, batarya sunuyor.

Ben Xg258q modelini kullandım, Vg248qe ile arasındaki farkı anlayamadım. Kişisel deneyimim tabiki, 60Hz vs 144Hz olsa kesinlikle 144 derim ama, 144Hz > 240Hz biraz daha 60Hz > 75Hz nin arasındaki hafif anlaşır tat gibi geldi bana

Değer yüksele yüksele anlama farkı da azalıyor.
144 çok iyi bir değer, 240 biraz abartıya kaçıyor fakat biraz profesyonel oynamak isteyenlere etkisi önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…