İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Markut M7 V5 serisi aynı kasa ve anakart ile gelmis sitede güncel Win11 driverlari da var deneyen oldu mu hic chipset driver feature manager kuran falan

Markut M7 V5 serisi aynı kasa ve anakart ile gelmis sitede güncel Win11 driverlari da var deneyen oldu mu hic chipset driver feature manager kuran falan
Driver yüklemeye cesaret edemem ama Future Manager i yükledim. Sadece versiyon güncellenmiş. Uygulamada değişen ekstra özellik yok.

bataryada 99WH acaba farkı ödeyip bizim 65 likleri 99a güncelleyebilir miyiz
webcam keza 1080p olmus killer wifi gelmis vb bunları ileride opsiyon olarak t7 v25 lerede sunsalar güncellemek isteyenler cıkacaktır elbet

Yine fiyat güncellemesi olmuş. Almak isteyip alamayanlara Allah yardım etsin.

v25.1 kullanan arkadaşlar kulağınızı touchpad'e dayadığınızda ses geliyor mu sizde?

Tamamdir hocam bir de rica etsem YouTube'da 1080p de video izlerken CPU-GPU kullanımınızi paylasabilir misiniz?
Kusura bakma hocam çok fazla izleyemedim malum yurt interneti yetmiyor Görev yöneticisindeki sonuçları atıyorum genel olarak böyle çok izleyince de(Microsoft Edge kullanıyorum).

Dosya Ekleri

• CPU-GPU.png
    198,2 KB · Görüntüleme: 80
Kusura bakma hocam çok fazla izleyemedim malum yurt interneti yetmiyor Görev yöneticisindeki sonuçları atıyorum genel olarak böyle çok izleyince de(Microsoft Edge kullanıyorum).
Bunu attığınızda video oynuyordu demi hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…