İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam LoL oynuyorsanız onunda testini yapar mısınız rica etsem? Bende de T5 v21.4 modeli var. Her oyunda çok yüksek ayarlarda yüksek FPS'ler alırken LoL'de çok FPS düşmesi yiyorum. Sınırlandırma yapsam FPS'i yine drop yiyorum değerler çok oynamıyor FPS'de ama ekran takılıyor. Acaba sizdeki performansı nasıl?

Artık laptoplar çok gelişti hocam.
3060 masaüstü ile %10 anca oynuyor FPS'te.
11800H'da 5600X gücünde bir işlemci.
Artık bu makinelerde soğutmada harika.
Artı sana taşınabilirlik sunuyor, batarya sunuyor.
Sadece fan sesi açısından kötü, onun haricinde gördüğüm herşeyi iyi ve performans olarak dediginiz gibi artık o kadar kaybettırmiyor ama güçlü bir oyunu arkadaşınızın yanında oynarken arkadaşınıza bir kulak tıkayıcı vermeniz gerekebilir

Aynen hocam.
Soğutucu + Auto fanla kullanabilirsiniz.
Yine gayet iyi soğutma sağlar.

900 Fps aldım Antreman modunda orta ayarlarda Minyonlar gelince yer yer 600-700 e düştü. Fakat lol de fps sistemi buglu, eğer sınırlandırma yapmazsanız 60hz oynuyormuş hissi veriyor.

Genel olarak 1000fps aldığınız oyunda 60fps e sınırlama yaparsanız. Fps drop anlarında 55 50 seviyesine gerileyecektir. Bunun için 60hz kaliteli olsun istiyorsanız 100fps e sınırlandırmanız kaybı sıfırlayacaktır.

Masaüstü bilgisayarım 144Hz iken 200Fps sınırlama yapıyordum.
Aynen hocam.
Soğutucu + Auto fanla kullanabilirsiniz.
Yine gayet iyi soğutma sağlar.
Auto Fan pc zorlanmaya başlayınca direk full güce geçiyor yani kendi kendine turboyu açıyor, Aslında managerden silence modu bir denemek lazım, gerçekten sessiz mi
@Mahonee 144hz monitörde stabil 144fps almak istiyorsanız 160-170 bandında oynamanızı tavsiye ederim. Isınmalarda, kayıplarda ne olursa fps drop veriyor her oyun ( benim masaüstü deneyimimden örnektir ) %5 ile %10 arası drop oluyordu. 10 fps yapsam 9 fps e düşüyordu.

Hocam önceki bilgisayarım 1650 Ti'li bir lenovoydu 120 Hz ekrana sahip. Bana mısın demiyordu tek drop yemiyordum. Şimdi bu PC'de 2K 165 Hz ekran var 2K çözünürlükte de 1920x1080 çözünürlükte de droplar aynı şekilde oluyor bir çözümü yok galiba ya. Bilgisayarda sıkıntı olsa diyeceğim diğer AAA oyunlarda canavar gibi çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ooh, daha da heyecanlandım bu laptop için. Umarım alma şansım olur şu indirimde çünkü indirimsiz fiyatı benim için çok yüksek.

@BeLcyna Windows 10'da Pro mu kurdunuz hocam?

Evet bende orijinal Retail Windows 10 key vardı eski bilgisayarımdan keyi silip, buna yükledim.

Evet hocam Windows 10 Pro kurulu cihazda. BF5 ve CoD Warzone'de 2K Ultra ayarlarda hiç FPS düşmesi yemedim. Loldede silip yükledim ilk oyun olmadı diğer oyunlarda yine aynı şekilde her TF sırasında drop oluyor.

Bir arkadaşım 3070 ekran kartı ile oyun sonu donma sorunu yaşıyordu LoL'de ve hala çözemedik. Oyun bittikten sonra lobide abartısız 3dk bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garip bu olaylar ya. Yani FPS kısıtlama falanda işe yaramıyor arkadaşınız 3 dk bekliyor falan falan. Benim 1650 Ti ekran kartımda LoL'de hiç problem olmuyordu. Bunda sorun oldu ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…