İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Radeon RX 5500M Hocam, ben arkadaşın çıktığı 10500 Cpu scoruna çıkamıyorum 9800 lerde kalıyor 3dmark de 600-700 puanlık fark yapar bu da? Home kullandığını söyledi bende Pro var bundan kaynaklı mı acaba?

Yoksa Samsung ssd / intel SSd farkı mı ama ssd ile işlemci alakası var mı ? Kafam karıştı
İkimizdede aynı sistem var

Arkadaşın sonuçları:

Benim sonuçlarım
:

Turbo fan açık değil mi hocam? Ortam sıcaklığı ile alakalı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbo fan açık değil mi hocam? Ortam sıcaklığı ile alakalı olabilir.
Turbo fan biosdan performans modunu açtım, ama 9900 ü geçemedim. Ortam sıcaklığı farkeder mi, 500 puan dediği anladığım kadarıyla 1-2 fps ama kafama takıldı.

@Radeon RX 5500M Hocam PCle 3.0 ile PCle 4.0 arasındaki fark ne? Intel SSD ile Samsung SSD arasındaki okuma yazma farkı oyun için çok etki etmez değil mi?

İnceleme için teşekkürler. Araştırmam sonucu bu laptopu almaya karar verdim. Monsterın sitesinde ekran ips yazıyor ama forumda bazı kişiler ekran TN panel demiş. Hangisi? Test edip yazarsanız çok iyi olur. Bir de ben yurtta kalacağım için çok fazla fan sesiyle insanları rahatsız etmek istemem. O yüzden fan ayarını silent yapıp oyunun ayarlarını kısıp bilgisayarın daha rahat çalışmasını sağlayan bir test yaparsanız benim için çok iyi olur. Teşekkür ederim.

Benim o kadar renklerle aram iyi değil, ama sizin için bir test atacağım. :d

IPS-level olarak adlandırılan TN panel. IPS'e göre eksiğini hissetmezsiniz. Silent modda oyun oynamanız mümkün değil maalesef, performansı kısar. Ve MSI'lar gürültülüdür, yurtta kalacaksınız ince laptoplara bakmanız daha iyi olur.
@BeLcyna overclocking bölümünde maksimum değerler nedir hocam bakabilir misiniz? Hatta overclock yapıp bir daha timespy testi yapmanızı rica edeceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…