İnceleme Monster T7 V25.1

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hep mi maksimum fanda çalışacak bu cihaz? Yani oyun ayarlarını azaltsam, mux switch özelliğini kullanmasam yine de maksimum fanda çalışmaz diye düşünüyorum.

Hep mi maksimum fanda çalışacak bu cihaz? Yani oyun ayarlarını azaltsam, MUX Switch özelliğini kullanmasam yine de maksimum fanda çalışmaz diye düşünüyorum.

MUX Switch fanı etkilemez. Ve evet turbosuz MSI soğutması diğer markaların seviyesine düşüyor. Rahat 90 görürsünüz.

@Radeon RX 5500M @İslam Berke Şu sitede test yaptım.

renkler siyah göründüğünde, sağdan soldan yukarıdan aşağıdan ekrana baktım.
TN panel monitörümde üstten bakınca renkler sanki siyah beyaz yapmamışım gibi düzene girdi, mavi mor sarı yeşik hepsini seçebildim.

kullandığım Monster panelde ise nerden bakarsam bakayım, ekrandaki renkleri göremedim.
sanırım bu biraz ips panel göstergesi olabilir. veya TN panelden daha kaliteli olduğunun.
Dipnot: siz renk görüyormuyor musunuz bilmiyorum ama ben sadece siyah beyaz renk görüyorum.

Evet rengarenk ekran, telefondayım şu an. Bende kendi bilgisayarımdan deneyeceğim hocam.

Evet rengarenk ekran, telefondayım şu an. Bende kendi bilgisayarımdan deneyeceğim hocam.

Link atmamız yasak diye düşünüyorum. Sitenin direk linkini ulaştırsam size güzel olabilir aslında.

Google: A "IPS panel renk testi" yazın hocam.
Lcdtech diye bir site var oradan yapıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de fazla bilgili değilim ekran konusunda. Mesela bir video izlerken falan ekrana yandan baktığınızda görüntünün renkleri ne derecede bozuluyor?

Hocam ben de fazla bilgili değilim ekran konusunda. Mesela bir video izlerken falan ekrana yandan baktığınızda görüntünün renkleri ne derecede bozuluyor?

Renk bozulma değil de gölgelenme oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…