Monster teknik servisi onarım yapmadı

FairyTale7

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 aydır bilgisayarımda renk kayması ve görev çubuğunun bölündüğüne dair sorunlarım vardı. 1 hafta önce Monster beşyol teknik servisine bilgisayarımı onarım için bıraktım. 2 gün sonra teslim aldım. Cihazımı tekrardan kullandığımda 1 haftalık süre zarfında hiçbir onarım işleminin yapılmadığını ve aynı sorunların devam ettiğini gördüm. Sizce sorun neden oluşuyor(donanımsal, yazılımsal). Tekrardan götürmeli miyim? Bilgisayarım garantili.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-09-06 saat 04.24.16.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-09-06 saat 04.24.16.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 58
Yaklaşık 1 aydır bilgisayarımda renk kayması ve görev çubuğunun bölündüğüne dair sorunlarım vardı. 1 hafta önce Monster beşyol teknik servisine bilgisayarımı onarım için bıraktım. 2 gün sonra teslim aldım. Cihazımı tekrardan kullandığımda 1 haftalık süre zarfında hiçbir onarım işleminin yapılmadığını ve aynı sorunların devam ettiğini gördüm. Sizce sorun neden oluşuyor(donanımsal, yazılımsal). Tekrardan götürmeli miyim? Bilgisayarım garantili.

Aynı yere götür ve onerlinde göster ve tamirden aldiktan sonra önlerinde aç.

Garanti olması açısından format attıktan sonra veya farklı bir ssd ile yeni işletim sistemi kurarak kontrol et. Eğer yine olursa elin güçlü olur. Şikayetine bunları da yazarsın.

Bu gibi şeyler için garanti var. Bu bir kullanıcı hatası değil besbelli firmanın hatası bu. Cihazı bir daha servise yolla ve müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulunacağını CİMER ve Tüketici Hakem Heyetine başvuracağını ısrarla söyle. Ve gerçekten bunları yap. Bu ülkede korkutmadan hiç bir şey yapmıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı