REFLECT1ON
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- rtx4060ti
i5 13600kf
@Dark Lord of the Sith
Başka bilgisayara bakmış olabilirsin Tulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bilgisayar bu ve kalitesizde değil eğer buna yazdıysan bende kullanıyorum bir açığını göremedim.
Ben battlefornt 2 oynuyorum high ayarlarda 97ye dayanıyor oyunu kapattığımda düşüyor hemen normalde Ultra ayarlar Battlefront 2 gibi oyunlarda açılması zor ama ben açıyorum ve çokda donma kasma gibi problemler yaşamadım.
aynısını ben kullanıyorum şuanda ondan yazıyorum dediklerinle alakası yok hiç bir sorun çıkarmadı kasası gayet iyi durrumda her hangibir eksiğini göremedim yanlış bilgi vermeKasası pek iyi değil, kalite sıkıntıları var. Sıcaklıkları gayet iyi. Eğer amacın verdiğin paradan maksimum performansı almaksa düşünülebilir. Ancak sorun çıkartma ihtimali yüksek, bunu unutmayın. Pek önerdiğim bir model değil.
Kasa kalitesinden tut tüm bileşenleri en ucuz dandik parçalardan koyup diğer markaların 1660 Ti'lı modellerinin fiyatına 3060'lı laptop satabilirsin. Monster (Casper) yaptığı da bu ekran kartı ile göz boyama.
Başka bilgisayara bakmış olabilirsin Tulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bilgisayar bu ve kalitesizde değil eğer buna yazdıysan bende kullanıyorum bir açığını göremedim.
Oyuna göre değişir. RDR2 gibi oyunlarda 90 dereceyi bulur çoğu laptop. Bazı Monster'lar 100 bulabiliyor.
Ben battlefornt 2 oynuyorum high ayarlarda 97ye dayanıyor oyunu kapattığımda düşüyor hemen normalde Ultra ayarlar Battlefront 2 gibi oyunlarda açılması zor ama ben açıyorum ve çokda donma kasma gibi problemler yaşamadım.