Monster Tulpar 20.3 alınır mı?

Bütçe
10.000-13.000
@Dark Lord of the Sith
Kasası pek iyi değil, kalite sıkıntıları var. Sıcaklıkları gayet iyi. Eğer amacın verdiğin paradan maksimum performansı almaksa düşünülebilir. Ancak sorun çıkartma ihtimali yüksek, bunu unutmayın. Pek önerdiğim bir model değil.
aynısını ben kullanıyorum şuanda ondan yazıyorum dediklerinle alakası yok hiç bir sorun çıkarmadı kasası gayet iyi durrumda her hangibir eksiğini göremedim yanlış bilgi verme
Kasa kalitesinden tut tüm bileşenleri en ucuz dandik parçalardan koyup diğer markaların 1660 Ti'lı modellerinin fiyatına 3060'lı laptop satabilirsin. Monster (Casper) yaptığı da bu ekran kartı ile göz boyama.

Başka bilgisayara bakmış olabilirsin Tulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bilgisayar bu ve kalitesizde değil eğer buna yazdıysan bende kullanıyorum bir açığını göremedim.
Oyuna göre değişir. RDR2 gibi oyunlarda 90 dereceyi bulur çoğu laptop. Bazı Monster'lar 100 bulabiliyor.

Ben battlefornt 2 oynuyorum high ayarlarda 97ye dayanıyor oyunu kapattığımda düşüyor hemen normalde Ultra ayarlar Battlefront 2 gibi oyunlarda açılması zor ama ben açıyorum ve çokda donma kasma gibi problemler yaşamadım.

@Dark Lord of the Sith
aynısını ben kullanıyorum şuanda ondan yazıyorum dediklerinle alakası yok hiç bir sorun çıkarmadı kasası gayet iyi durrumda her hangibir eksiğini göremedim yanlış bilgi verme

Başka bilgisayara bakmış olabilirsin Tulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bilgisayar bu ve kalitesizde değil eğer buna yazdıysan bende kullanıyorum bir açığını göremedim.

Ben battlefornt 2 oynuyorum high ayarlarda 97ye dayanıyor oyunu kapattığımda düşüyor hemen normalde Ultra ayarlar Battlefront 2 gibi oyunlarda açılması zor ama ben açıyorum ve çokda donma kasma gibi problemler yaşamadım.
Tamam kardes en iyi bilgisayar senin kullandigin bilgisayar 👍

@Dark Lord of the Sith

97 derece normal mi? Değil.

@Dark Lord of the Sith
Aynısını ben kullanıyorum şu anda ondan yazıyorum dediklerinle alakası yok hiçbir sorun çıkarmadı kasası gayet iyi durrumda herhangibir eksiğini göremedim yanlış bilgi verme

Aynen kardeşim sen kullanıyorsun mükemmel👍
O laptopun kasası 10kya bile ortalama altı iken 13 14e alıp nasıl savunabiliyorsun? Kaldı ki 97 çok yüksek.

@Dark Lord of the Sith

97 derece hiç de normal değil.

Bilgisayarla ilgili Şikayetvar sitesinde arama yaparak yaşayabileceğiniz problemleri görebilirsiniz.

Görüşlerinize saygım var kasası vs kaliteli değil lakin bir makrayı Şikayetvar sitesi ile yorumlamanız çok yanlış zaten oraya şikayetler yazlıyor oraya bakarsan bütün markalar sorunlu genelde forumlarda kullananlardan veya bilgi sahibi olanlardan fikir almak daha mantıklı eğer bir şeyi alırken Şikayetvar'a bakıyorsanız hiç iyi bir şeyyini göremezsiniz sonuçta laptopun fiyatı uygun çok satan ürürünün çokda arızası olur bu fiyat bandında alınabilecek tek 3060'lı laptop kasası vs... Kalitesiz olabilir tabii sizin gibi bir şeyylere vurmayı sevenler için skıntı çıkarabilir sürekli darbeler ama sakin veya eşyasını değerli bulan biri için sorun olmayacaktır.

Görüşlerinize saygım var kasası vs kaliteli değil lakin bir makrayı Şikayetvar sitesi ile yorumlamanız çok yanlış zaten oraya şikayetler yazlıyor oraya bakarsan bütün markalar sorunlu genelde forumlarda kullananlardan veya bilgi sahibi olanlardan fikir almak daha mantıklı eğer bir şeyi alırken Şikayetvar'a bakıyorsanız hiç iyi bir şeyyini göremezsiniz sonuçta laptopun fiyatı uygun çok satan ürürünün çokda arızası olur bu fiyat bandında alınabilecek tek 3060'lı laptop kasası vs... Kalitesiz olabilir tabii sizin gibi bir şeyylere vurmayı sevenler için skıntı çıkarabilir sürekli darbeler ama sakin veya eşyasını değerli bulan biri için sorun olmayacaktır.

Şikayetvar sitesinden sorgulamak doğru olabilir bazı durumlarda. Mesela bir sürü kişi anakart yanmasından bahsetmiştir, bu kalitesiz olduğunu belirtir.

Şikayetvar sitesinden sorgulamak doğru olabilir bazı durumlarda. Mesela bir sürü kişi anakart yanmasından bahsetmiştir, bu kalitesiz olduğunu belirtir.

Hocam bilinçsiz kullanıcıda çok fazla eline telefon alan oraya giriyor ki sıkıntısız dediğimiz kolay kolay sıkıntı vermeyen ASUS'unda veya başka bir markanında Şikayetvar'da sitesinde girdiğimizde aynı şey ile karşılaşıyoruz ben burada Monster'i savunmuyorum celvo üretimi olan kasaları berbat lakin şikayetvara girip MSI ad ASUS da yazsanız birbirinden farklı veya aynı bir sürü şikayet çıkıyor bende bilmiyordum eski model bir Monster'im var ısınma sorunlu lakin düzenli temizlik yapınca termal macununu kontrol edip altında hava soğutma ile kullanınca bu sorunum ortadan kalktı birçok kişi laptopu özensiz hatta yıllar geçmiş temizlenmemiş laptoplar bile var yani burada Şikayetvar sitesine girerseniz bir ürünün kusurlarını görürsünüz hep hangi markanınkini okursan onu almaktan soğursun saçma bir düşünce tarzı olarak buluyorum Şikayetvar'a giripde bir ürünü kötülemeyi kötü olabilir lakin oradaki birçok şikayet gibide çıkmayabilir sadece kötü olan modellerine bakarak da Monster kötülenmez bütçeye göre her şey +15, 000 verdikten sonra Monster'inde sorunsuz olarak geçen modelleri var alt modelleri celvo üretimi çok satmak amacıyla yapılmış bir model ki piyasanında gerçekten birçok modeli çok altında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı