Monster Tulpar 20.3 alınır mı?

Bütçe
10.000-13.000

Dyflinn

Hectopat
Yer
Sandalye
Daha fazla  
Merhabalar,

Arkadaşımla yakınlarda toplam 13.000 TL bütçe ile laptop almayı düşünüyoruz. Ben normalde ASUS, MSI veya Acer gibi markalara baktım. Çoğu modelde 1660 Ti ekran kartı vardı. Sonra arkadaşım bana Monster Tulpar 20.3 laptopu gösterdi. Benim anlamadığım 13.000 TL laptoplarda 1660 Ti varken Monster markası nasıl 3060 koydu?
İnternetten bayağı bir araştırdım FPS sorunları gibi sorunları varmış ama sanırım düzeltilmiş. Şimdi de sanırsam yeniden üretiliyor. Arkadaşım biz alana kadar sorunlar düzelir diyor, olmazsa iade ederiz diyor. Forumda Monster önerilmediği için ben de onu almak istemediğimi söyledim ama 1660 Ti ve RTX 3060 arasında epey bir fark var. Ne yapacağımı şaşırdım. Monster mı yoksa MSI, ASUS gibi markalara mı yönelmeliyim?

Aranızda Monster Tulpar 20.3 kullanan ve deneyimini anlatırsa çok iyi olur.

Merhabalar,

Arkadaşımla yakınlarda toplam 13.000 TL bütçe ile laptop almayı düşünüyoruz. Ben normalde ASUS, MSI veya Acer gibi markalara baktım. Çoğu modelde 1660 Ti ekran kartı vardı. Sonra arkadaşım bana Monster Tulpar 20.3 laptopu gösterdi. Benim anlamadığım 13.000 TL laptoplarda 1660 Ti varken Monster markası nasıl 3060 koydu?
İnternetten bayağı bir araştırdım FPS sorunları gibi sorunları varmış ama sanırım düzeltilmiş. Şimdi de sanırsam yeniden üretiliyor. Arkadaşım biz alana kadar sorunlar düzelir diyor, olmazsa iade ederiz diyor. Forumda Monster önerilmediği için ben de onu almak istemediğimi söyledim ama 1660 Ti ve RTX 3060 arasında epey bir fark var. Ne yapacağımı şaşırdım. Monster mı yoksa MSI, ASUS gibi markalara mı yönelmeliyim?

Aranızda Monster Tulpar 20.3 kullanan ve deneyimini anlatırsa çok iyi olur.
Hocam tabiri caizse bu kadar da bağlı olmayın foruma. Etrafta bir sürü Monster kullanan arkadaşım var hiçbiri bir sorun yaşamadı ne tamir konularında ne iade konularında. Siz alın driver vesaire yükleyin baktınız kasıyor iade edersiniz.

Hocam tabiri caizse bu kadar da bağlı olmayın foruma. Etrafta bir sürü Monster kullanan arkadaşım var hiçbiri bir sorun yaşamadı ne tamir konularında ne iade konularında. Siz alın driver vesaire yükleyin baktınız kasıyor iade edersiniz.
Benim çevrede de kullanan var gayet memnunlar. Dediğiniz gibi foruma girince Monster markasını sevmez oldum.

Benim çevrede de kullanan var gayet memnunlar. Dediğiniz gibi foruma girince. Monster markasını sevmez oldum.
Özellikle bir arkadaşımın 4. senesi şu an ve sadece hoparlör sorun çıkardı onu da yolladı inceleme yapmadan direkt tamirini yapıp geri gönderdiler. Başka değişen tamir gören hiçbir parçası olmadı ve güncel oyunları oynuyoruz beraber.

Benim çevrede de kullanan var gayet memnunlar. Dediğiniz gibi foruma bağlanınca Monster markasını sevmez oldum.

Sizin tanıdıklarınız kaç yıl kullanmış? Daha çoğu kişi sıcaklıklara bakmayı bilmiyor kim bilir kaç derecelerde geziyor. Zaten kasasını ürettirdiği çöp Clevo Çin'den getiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı