Monster Tulpar T5 19.1.1 15.6” alınmalı mı?

tnaekc

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 8000-9000 TL ve aldığım bilgisayarın en az 4 sene idare etmesini istiyorum.

Metro Exodus, Battlefield V, Witcher 3 gibi yüksek donanım isteyen oyunlar oynayacağım.

Oyunların akıcı olması yeterli. 4K, VR gibi olaylara girmeyeceğim.

Fiyatı şu anda %9 indirimle 8.800 TL.

Alınır mı? Alınırsa Monster yakın zamanda indirim yapar mı? Yaz indirimi olursa en fazla ne kadar indirim olur? En uygun ne zaman alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar masraf yapmana gerek yok Full HD oyunculuk için.

Rami 8gb değilde 8x2 16 GB yap 299 TL bir fark oluyor.

Zaten tüm ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Artan parayı faize at , faizi ile gamer mause , steam'dan oyun vs alırsın.

2 Cihazın karşılaştırmasına buradan bakabilirsin.

İşlemci aynı , ekran kartı 1660 değilde 1650 fakat oda 4k ihtiyacın olmayacağı için yeterli gelecek.

Seninkinde 2xx Gb ssd varken bunda 480 GB var gerekli olursa 1 TB HDD takarsın depolama için.

1650 uzun süre idare eder mi? Almışken beni uzun süre idare edecek iyi bir şey alayım diyorum. Oyunlarda nasıl performans alırım bununla?
Neden Laptop alıyorsunuz ki ?
Bu fiyata daha iyi masaüstü sistem toplayabilirsiniz.
Bu sistem sizi bir kaç yıl idare edecektir.
Sürekli aynı yerde değilim. Taşınabilir bir cihaza ihtiyacım var.

Neden Laptop alıyorsunuz ki ?
Bu fiyata daha iyi masaüstü sistem toplayabilirsiniz.
Bu sistem sizi bir kaç yıl idare edecektir.

Başka bir konuda yazmıştım kendim için. Herkesin evinde kasa koyacak yer olmayabiliyor , misal ben evliyim ve salonda kasa koyacak bir yer malesef yok , kendime oyun için ayırabileceğim bir oda da yok. Bu sebeple ya konsol almak zorundayım yada boş vakitlerimde hemen açıp oynayabileceğim işim bittiğinde'de çantasına kaldırıp yok edebileceğim bir cihaza ihtiyacım var.

Normal şarjlarda xbox one x almalıyım biliyorum , fakat strateji oyunlarına olan ilgim sebebi ile konsolada mesafeli duruyorum. Oyun laptopu bakan kişi'nin bakma sebebi muhtemelen ihtiyacı o yönde olduğu içindir. Yoksa tabiki 4K ya aynı kasayı toplayabiliriz.

Bence alınır zira benzer ürünler daha pahalı halde.

@PanxeR 4 yıl gibi uzun süre işin içinde iken GTX 1650 pek verimli olmayabilir. Anlık yeterli olsa bile 2 yıl sonra bariz performans eksikliği hissedilecektir.
Peki yakın zamanda indirim olur mu, yaz indirimi gibi? Biraz para arttırmak istiyorum.

Monster her sene karne indirimi adı altında yapıyordu indirim. Bu sene de yaparlar gibime geliyor. Biraz beklemeniz sizin karınıza olabilir.
Peki geçen senelere göre düşündüğünüzde bu indirimler benim için beklemeye değecek kadar avantajlı olur mu? Sonuçta yukarıdaki cevaplarda da bahsedildiği gibi kurdaki değişim fiyatları etkileyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…