M muhain Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 4 11 Ocak 2021 #1 Monster Tulpar T5 v1.1 markalı GTX 870m olan ekran kartımı yükseltmek istiyorum hangi ekran kartını tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
Monster Tulpar T5 v1.1 markalı GTX 870m olan ekran kartımı yükseltmek istiyorum hangi ekran kartını tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz?
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 11 Ocak 2021 #2 muhain dedi: Monster Tulpar T5 v1.1 markalı GTX 870M olan ekran kartımı yükseltmek istiyorum hangi ekran kartını tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemciniz yeni takacağınız bir ekran kartına darboğaz yapabilir, eğer bilgisayarınız destekliyorsa bile önermiyorum. Artı 0 Eksi
muhain dedi: Monster Tulpar T5 v1.1 markalı GTX 870M olan ekran kartımı yükseltmek istiyorum hangi ekran kartını tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşlemciniz yeni takacağınız bir ekran kartına darboğaz yapabilir, eğer bilgisayarınız destekliyorsa bile önermiyorum.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 12 Ocak 2021 #3 Hayır değişmez. Ama Monster frimasına ulaşın soru belki yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
KS KS M muhain Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 4 12 Ocak 2021 #4 Konuyu ben ekran kartı üzerine açmıştım ama başlık değiştirilmiş ekran kartım gtx870m ve bunu yükseltmek istiyorum Admin bey düzeltir misiniz başlığı benim yazdığımdan çok farklı bı konu olarak değiştiriyor sunuz başlığı Artı 0 Eksi
Konuyu ben ekran kartı üzerine açmıştım ama başlık değiştirilmiş ekran kartım gtx870m ve bunu yükseltmek istiyorum Admin bey düzeltir misiniz başlığı benim yazdığımdan çok farklı bı konu olarak değiştiriyor sunuz başlığı