Monster Tulpar T5 V13.1 Takılma Sorunu

Bilemiyorum ki sorunun neyden kaynaklandığını. @ShadYaqz @Nazım Paşa @Murat5038 Bir bakar mısınız bu soruna?

Mesela Mafia 3 Açtım Mouse 8 9 sn sonra algılıyor ve başka yere gidiyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda mesela hdd taktim takinca mouse 1 2 sn takıldı sonradan kendine geldi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, temiz kurulum yapın ve ne USB'nin içindekileri ne de Driver Booster'daki sürücüleri kurmayın. İnternet sitelerinden tek tek indirin. Hala sorun devam ederse büyük ihtimalle SSD ya da HDD sıkıntılı.

Peki teşekkürler deniyeceğim

Evet, temiz kurulum yapın ve ne USB'nin içindekileri ne de Driver Booster'daki sürücüleri kurmayın. İnternet sitelerinden tek tek indirin. Hala sorun devam ederse büyük ihtimalle SSD ya da HDD sıkıntılı.
Malasef Çözüm Olmadı Servise Yolladım Bakalım Nolacak

:D Doğru servise gittiğinden emin isen o servislikten anlamıyor demektir. Win 10 genel sorunu olmadıkça sorun çıkıyorsa bu BIOS desteği ile alakalıdır. BIOS desteğini de üretici belirler. Üretici ise günce BIOS yükleyip sorunu gidermek zorundadır gideremiyorsa herkes Laptop parça birleştirip satar üstüne bir marka ne anladım o işten :D Neyse Sosyaldeki rehbere göre RS2 temiz kurulum yapın ve kurmadan imzamdan Aida64 sonucunu paylaşın kontrol edelim servisten geldiyse)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı