Monster Tulpar T5 V19.1.2 Alınır mı?

Sam001

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, başlıktaki gibi Monster Tulpar T5 v19.1. 2 alınır mı? Aynı fiyatlara daha iyisi var mı?

• Yani amacım marka yada modeli kötülemek değil ama nedense Monster notebooklar içerisindeki parçaların performansını tam yansıtmıyor gibi geliyor bana.

• Notebook için zorunlu sebepleriniz yoksa masaüstü bir bilgisayar alternatifini düşünmenizi öneririm.

Notebook almak için sağlam bir sebebiniz yoksa o paraya o notebooktan 2 kat daha iyi bir PC alınabilir.

Üniversiteye gidip derslerde de kullanacağım için laptop almak zorundayım maalesef.

Performansı tam yansıtmama olayını tam anlayamadım, biraz örneklendirebilir misiniz? Sadece Monster'a mı özel yoksa genel olarak laptoplarda mı bu sıkıntı?

Tam tersine yuksek modelleri bilmiyorum ama 16.1 modelini kullanma firsatim oldu. Adamlar TDP'den voltaja tum ayarlari acik birakmis. Ayni zamanda Thermal sinir da koymamislar yani 98 dereceye vurmadan frenleme gibi bir durum yok. Islemci ve GPU uzerinde tam kontrolunuz var. Acikcasi elime 3 tane i5 9300H islemcili laptop gecti hepsiyle en az 2 hafta vakit gecirdim Cinebench'te 2260 uzerine bir tek o cikti. Ortalama olarakta 2100den asagiya dusmuyordu. Belki sogutma ayni ise ust modellerde dediginiz dogru olabilir. Ama su an piyasadaki HP, Lenovo ve Acer'dan daha iyi bir islemci idaresi vardi. Diger markalar termal sinir koyuyor. Mesela elimdeki Lenovo max 90 dereceye cikabiliyor haliyle performansi da daha dusuk oluyor. 45 watt'dan 40 watt'a indigi oluyor sicakliktan dolayi.

Monsterin eksilerine gelirsek. Genelde insanlar eskiden kasadan sikayetciymis plastigi kolay kiriliyor diye ama yeni serinin kasalari inceledim gayet saglam duruyor. Tabi uzun vade de ne olur bilemem. Bir de fazla parmak izi tutuyor.

Bilgisayarı performans mdouna getirince bilgisayar kaynıyor.Logoların olduğu yer alev oluyor resmen.Sesinin salondan duyulması mı deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…