- Makaleler
- 6
Omur boyu bakim hizmeti var. Her yil termal macun yeniletilebiliyor ama hic bir ureticinin su ana kadar Cooler Master ya da Thermal Grizzly gibi markalarin iyi macunlariyla ayni performansta macun kullandigini gormedim. Asus ROG laptoplarin bile macun degisimi sonrasi 5 dereceye kadar dustugunu gosteren inceleme kanallari var. Bu yuzden eger sicakliklar gercekten rahatsiz ediyor ise duzgun bir macun is gorur.Monster'in çoğu laptop fazla ısınmıyor hepsi olmasa da zaten fazla ısınmasın diye hızı biraz düşüktür. Isınma konusunda fazla bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum zaten Monster termal macun değişimi yapıyor zamanla diye biliyorum.
Hocam bence laptopu alin 7-8 gun boyunca her turlu oyun sicaklik testi benchmak akliniza ne geliyorsa yapin. Sicakliklar sizi rahatsiz ediyor mu? Peformansi iyi mi? vb. Eger memnun kalirsaniz gule gule kullanin. Begenmezseniz de iade edersiniz.Nasıl macun uygulayacağımı bilmiyorum laptop'ta doğrusu
Ayrıca bu bilgisayarlarda 144Hz ekran yok herhalde. HP de çok ısınıyor diye biliyorum Monster'dan hangi yönü daha iyi acaba?
Termal macun surmek kolaydir. Internette pek cok tutorial var. Birini dikkatlice takip ederseniz sorun cikmaz. Hafif kivamli oje surmek gibi.
MONSTER 15 gunu gecen hic bir urunde iade kabul etmez. Yasal olarakta yapmak zorunda degiller.Ben almıştım 2 ay sonra laptop'dan kuş sesi çıkmaya başlamıştı ben de geri iade yaptırttım.